Elena Udrea a dat lovitura din spatele gratiilor. Sute de români plătesc bani grei pentru afacerea de suflet a fostului ministru

Ana Anitoiu 13.07.2022, 09:47
Elena Udrea a dat lovitura din spatele gratiilor. Sute de români plătesc bani grei pentru afacerea de suflet a fostului ministru

Elena Udrea a dat lovitura din spatele gratiilor. Sute de români plătesc bani grei pentru afacerea de suflet a fostului ministru al Turismului și Dezvoltării Regionale, care acum se află la Penitenciarul Târgșor, după ce a fost condamnată la șase ani de închisoare, în dosarul „Gala Bute”.

Cum câștigă bani Elena Udrea din închisoare

Chiar dacă se află în spatele gratiilor, Elena Udrea câștigă bani în continuare. Afacerea ei de suflet merge foarte bine în ultima perioadă, în ciuda faptului că la începutul lunii aprilie intra în faliment, din cauza fondurilor insuficiente.

Mai exact, stațiunea Boghiș Băi din Sălaj pe care o deține Elena Udrea reușește să atragă sute de turiști români din țară, dar și din străinătate. Stațiunea a fost deschisă în anul 2013 și a primit sute de mii de români, în fiecare an.

Printre motivele pentru care mulți turiști aleg să-și petreacă timpul în stațiunea pe care o deține Elena Udrea se numără: ștrandurile cu apă termală, un restaurant, locurile de joacă pentru copii, priveliștea, precum și prețurile accesibile.

Elena Udrea a dat lovitura din spatele gratiilor
Elena Udrea. Foto: Inquam Photos/ Alexandru Busca

Ce prețuri plătesc turiștii la stațiunea Elenei Udrea

În stațiunea fostului ministru Elenei Udrea există două opțiuni de cazare pentru care turiștii ar putea opta în această vară. În primul rând, căsuțele din lemn cu baie proprie, ce sunt ideale pentru două persoane, la prețul de aproximativ 295 de lei pe noapte. Un sejur de cinci nopți, în plin sezon, costă 1.550 de lei. Altfel, cei care vor un sejur de o săptămână, în regim all-inclusive, trebuie să plătească 2.160 de lei.

Cea de-a doua opțiune de cazare în stațiunea Boghiș Băi deținută de Elena Udrea este reprezentată de apartamente, ce sunt potrivite pentru familiile cu copii. Acestea au o piscină privată. Prețul pentru o noapte petrecută într-un astfel de apartament este de 435 de lei. Un sejur all-inclusive de o săptămână costă în jur de 3.000 de lei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...