Elena Cârstea: ”Aș veni pe jos în România”. Ce face și cum arată acum artista, stabilită de 14 ani în America

Madlen Moraru 29.06.2020, 17:42

Elena Cârstea le-a dezvăluit tuturor cu ce se confruntă, în prezent, în Statele Unite ale Americii. Cunoscuta solistă a făcut precizări neașteptate și în contextul numărului foarte mare de diagnosticări, de peste Ocean. Artista le-a oferit toate aceste declarații fanilor prin intermediul unei transmisiuni în direct, pe Facebook.

Elena Cârstea: ”Aș veni pe jos în România”

Elena Cârstea a intrat live pe Facebook, cu o seară în urmă, și a povestit ce situație traversează în prezent, în SUA. Vedeta este stabilită de 14 ani în State și după căsnicia cu Glenn Muttart a revenit ocazional în România. În momentul de față, însă, aceasta a făcut mărturii neașteptate despre momentele cu care se confruntă. Solista nu duce un trai de vis peste Ocean, ba din contră, deoarece are și câteva probleme.

Elena Cârstea ”Aș veni pe jos în România”. Ce face și cum arată acum artista, stabilită de 14 ani în America
Elena Cârstea se află în SUA de mai bine de 14 ani, alături de soțul ei și fiicele lor

Pandemia cu noul virus a afectat-o în mod direct pe Elena Cârstea. Celebra solistă considerată una dintre vocile românești de aur are probleme financiare în prezent. Artista a fost vizibil schimbată în transmisiunea spontană din mediul online. Fanii i-au lăsat numeroase comentarii în timpul în care a făcut câteva mărturisiri total neașteptate. Viața Elenei Cârstea este una pe care nu mulți și-ar imagina-o pentru că artista a decis să o aducă și pe mama ei să locuiască în Florida.

Ce face și cum arată acum artista, stabilită de 14 ani în America

”Mămica se uită toata ziua la televizor, sărăcuța, e bolnavioară, nu știu cât o mai poate duce, uită să și mănânce. Mama, o femeie care cândva a dărâmat munții, nu mai poate face doi pași”, a susținut Elena Cârstea.

În Florida aceasta este agent imobiliar, iar izbucnirea pandemiei cu noul virus nu a ajutat deloc la găsirea de noi clienți. Cunoscuta artistă a susținut că se descurcă greu din punct de vedere financiar. Artista a povestit ce se întâmplă acum și cu fiicele ei, dar și la ce pericole sunt expuse în mod frecvent.

”Eu produc panică acum, nu bani, soțul câștigă. Am avut trei clienți pentru o casă. Foarte greu m-am acomodat în America. Din păcate, drepturile mele de autor au dispărut. Vocea mea costă, dar și personalitatea mea, așa că cine vrea să-i cânt, să știe. (…) Sunt prea bătrână ca să mai adopt și să mai cresc alți copii, am două fete, le iubesc de nu mai pot. Am făcut atâtea lucruri, dar faptul că am putut pune acești doi copii pe picioare, e o mare satisfacție. Sanda vine acasă pe 4 iulie, e cam băiețoasă, vrea să rămână în Armată, să iasă la pensie la 37 de ani. La cât e de frumoasă și de deșteaptă putea fi fotomodel, dar ea a vrut să fie mecanic. Iar Adriana, fata cea mică, nu m-a sunat de câteva zile, e în Coreea, de-abia aștept să termine stagiul și să vină acasă. Nu mă bag în viețile lor.”, a mai spus Elena Cârstea, pe Facebook.

”Mă apropii de 60 de ani, nu m-am schimbat de nici o culoare, nici n-am un gând. Am 30 de ani pe un picior. M-am uitat câte riduri am făcut, te vezi în oglindă, nu mai e imaginea pe care o știai, noroc că mă țin fetele tânără. Suflește nu îmbătrânim, doar imaginea se deformează, dar ne ducem cu mândrie tot înainte. Mi-e dor de România, dacă aș putea, aș veni pe jos!”, a mai susținut în mod emoționant artista.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI