Electrocasnicele oferite gratis de Lidl clienţilor fideli. Ce trebuie să cumperi pentru a le obţine

Iancu Andreea 16.07.2021, 16:06
Electrocasnicele oferite gratis de Lidl clienţilor fideli. Ce trebuie să cumperi pentru a le obţine

Cei care obișnuiesc să își achiziționeze cele necesare traiului din supermarketul german vor avea parte de o surpriză. Electrocasnicele oferite gratis de Lidl clienților fideli pot fi obținute dacă îți faci cumpărăturile zilnice în cadrul lanțului de magazine. Află care sunt condițiile necesare pentru a-ți dota căminul cu aparatele gratuite oferite de Lidl.

Care sunt condițiile pentru a beneficia de electrocasnicele oferite de Lidl clienților fideli

O serie de surprize sunt pregătite de Lidl România pentru clienții săi din toată țara. Astfel, retailerul german și-a propus să aducă o bucurie în plus cumpărătorilor săi și să-i recompenseze cu electrocasnicele oferite clienților fideli Lidl. Numeroase premii dar și vouchere valorice sunt puse la bătaie pentru aceia care obișnuiesc să își cumpere produse din magazinele aflate în toată țara.

Promoția se desfășoară în perioada lunii iulie, între 1.07 și 31.07, și îi vizează pe posesorii de card Lidl Plus, care scanează la fiecare vizită în magazin acest card, la casele de marcat. Tot ceea ce au de făcut clienții pentru a se bucura de electrocasnicele gratuite este să cumpere produse din magazinele Lidl România. Astfel, pentru cumpărături de minimum 50 de lei, clienții se pot înscrie în concurs pentru câștigarea aparatelor puse la bătaie de lanțul de magazine.

Care sunt electrocasnicele oferite gratis de Lidl clienților fideli
Aplicația Lidl Plus dezvăluie promoția retailerului german

Ce electrocasnice intră în promoție

Lidl România își surprinde clienții fideli cu o promoție uluitoare, punând la dispoziție cumpărătorilor mai multe electrocasnice, în mod gratuit. Cei care obișnuiesc să cumpere din magazinele Lidl se pot înscrie în cursa pentru câștigarea unor aparate de firmă, utile în orice cămin. Cu toate acestea, clienții Lidl România au ocazia să câștige și 10 vouchere în valoare de 100 de lei fiecare, pe care le pot folosi la cumpărături în cadrul magazinului.

Fiecare dintre cumpărătorii Lidl trebuie să se asigure că păstrează bonurile de cumpărături pentru a confirma achiziția, acestea regăsindu-se totodată și în aplicația Lidl Plus. După fiecare achiziție în valoare de 50 de lei, clienții Lidl pot beneficia de o șansă în plus de câștig pentru premiile puse în joc. Acestea sunt: 10 roboți de bucătărie Monsieur Cusine, marca Silvercrest, 10 roboți de aspirare cu funcție de spălare, 15 espressoare Silvercrest sau 100 de vouchere, care oferă reducere de 250 de lei, sub forma a câte 5 cupoane de 50 de lei. Valoarea comercială totală a premiilor este de 43,925 lei. Unul dintre acestea ar putea fi premiul pe care îl câștigi chiar și tu dacă descarci aplicația Lidl Plus și îți faci cumpărăturile în unul dintre magazinele din toată țara.