VIDEO EXCLUSIV

Ela Crăciun, despre viața din spatele camerelor de filmat. Ce nu știai despre vedeta TV: „Asta este una dintre provocări” EXCLUSIV VIDEO

Andreea Archip 04.05.2023, 23:56

Ela Crăciun este o mamă modernă, care reușește să țină pasul cu cei 3 copii ai săi: unul adolescent, Alex, în vârstă de 17 ani, Alesia – 11 ani și mezinul Nicholas de doar 4 ani. În interviul exclusiv acordat pentru Impact.ro, prezentatoarea emisiunii “Numai de bine” de la Antena 3 ne-a povestit care sunt provocările vieții alături de cei 3 moștenitori, cu cine împarte banii câștigați din campaniile online, dar și de ce fetița ei, Alesia, este hotărâtă să studieze în America.

Ela Crăciun, despre viața din spatele camerelor de filmat

Ela Crăciun este cunoscută și datorită activității ei în online pe partea de parenting, unde aduce informații utile. Am întâlnit-o miercuri seara, în Afi Cotroceni, la avanpremiera filmului “Gardienii Galaxiei – volumul 3”, unde a venit împreună cu Alesia.

Ela Crăciun: “Cel mare nu mă mai bagă în seamă, vine la mama doar când are nevoie de bani”

Care sunt provocările cu 3 copii de vârste diferite? Cum te împarți între ei și cum reușești să îi împaci?

Cu siguranță sunt 3 vârste total diferite: 4, 11 și 17 ani, îți dai seama, adică de la mic la mare, avem toată paleta. Nu este ușor, dar nici imposibil. De exemplu, îmi place să glumesc, să spun că am rămas cu doi copii doar, pentru că cel mare nu mă mai bagă în seamă, vine la mama doar când are nevoie de bani și atât. Asta este una dintre provocări să vin cu Alesia la cinematograf. Îmi spune în drum spre mașină: “Tu habar nu ai cine sunt personajele astea! Vrei să îți povestesc filmul ca să îl înțelegi, să nu mă mai întrebi apoi cine e X, cine e Y, cine e Z?” Și cu cel mic încă este ușor, este perioada în care mergem în parc, stăm cu mami, cu tati, e frumos.

Băiatul cel mare se gândește să studieze în afară?

El nu, sub nicio formă nu acceptă să plece de acasă, el este legat de Sinaia, de animalele lui, de ferma lui, însă domnișoara Alesia vrea să plece tocmai în America să studieze.

De ce vrea Alesia să studieze în America

Speri să se răzgândească?

Da, sinceră să fiu sper să se răzgândească pentru că America mi se pare puțin cam departe. Poate să plece, dar aici, în Europa, puțin mai aproape. Însă dacă ea își va dori atât de mult, o vom susține, chiar dacă pentru noi nu va fi ușor.

Nu te-ai răzgândit?

Alesia: Nu, tot actriță vreau să mă fac! Vreau să mă mut la Hollywood sau în New York ca să fac filme.

Merge la cursuri de actorie?

Face actorie la școală, dar nu la modul avansat, însă îi place. Ea e singura care mă moștenește ca să spun așa, care mă ajută la filmări, căreia îi face plăcere să fie alături de mine. Deci cumva are în sânge chestia asta și chiar este foarte talentată.

Ela Crăciun împarte cu fiica ei banii din campanii

Ai de gând să o împrietenești cu rețelele de socializare? Să te ajute și cu campaniile?

Ea mă ajută la campanii, la filmări, de fiecare dată când am nevoie de ea, spune mereu prezent. Însă pe contul ei nu prea îi place să posteze, deși eu îi spun tot timpul să posteze, să fie activă. Îi place să urmărească în schimb.

Îi dai și bani Alesiei pentru ajutorul dat?

Bineînțeles, totul se face cu plată, nu merge așa simplu. Lucrează, pentru că trebuie să își cumpere multe lucruri și atunci trebuie să aibă banii ei.

Care este cel mai cheltuitor dintre cei 3 copii?

Fiecare are alte nevoi. Nici nu aș ști să spun. I-aș situa pe ea și pe Nicholas cam pe același loc. În continuare ei dacă intră într-un magazin trebuie să plece musai cu ceva, nu contează că ne trebuie, că nu ne trebuie.

Video: Daniel Bălan

Urmăriți Impact.ro și pe