El va câştiga Survivor 2021. Cine este concurentul despre care se spune că va pleca acasă cu trofeul

Ana Anitoiu, Narcisa Tomulescu 23.05.2021, 13:47
El va câştiga Survivor 2021. Cine este concurentul despre care se spune că va pleca acasă cu trofeul

Concurentul despre care se spune că va pleca acasă cu trofeul Survivor România 2021 a demonstrat că s-a obișnuit repede cu condițiile grele din Republica Dominicană. Nu a durat mult până când el a devenit unul dintre favoriții telespectatorilor care urmăresc fiecare ediție a emisiunii de la Kanal D.

Cine este concurentul despre care se spune că va câștiga Survivor 2021

Concurentul despre care se spune că va câștiga Survivor 2021 este nimeni altul decât fotbalistul Ștefan Ciuculescu, care a acceptat imediat provocarea lansată de Kanal D. În prezent, Faimosul este cotat de casele de pariuri drept unul dintre primii cinci favoriți la câștigarea marelui premiu în valoare de 250.000 de lei, potrivit Wowbiz.

Ștefan Ciuculescu, în vârstă de 27 de ani, și-a început cariera în fotbal la echipa Under21 a FCSB. Era văzut ca un portar cu potențial mare, dar a ajuns să joace prin ligile inferioare. Anul trecut, a fost la Progresul Spartac, unde media salariilor jucătorilor era de 1.000 de lei pe lună. Faimosul de la Survivor 2021 a câștigat cel mai mult când a jucat la Rapid, unde salariile ajungeau și la 34.000 de euro pe lună. Însă, și-a reziliat contractul cu această echipă în martie, înainte de a pleca în Republica Dominicană, deoarece nu-și primise salariul pe mai multe luni. Deocamdată, sportivul este liber de contract.

El va castiga Survivor 2021. Cine este concurentul despre care se spune ca va pleca acasa cu trofeul
Stefan Ciuculescu la Survivor Romania 2021

Concurentul despre care se spune că va câștiga Survivor 2021, scandal cu Zannidache

Între Ștefan Ciuculescu și Zannidache a izbucnit un conflict la primul Consiliu de nominalizare al săptămânii. Zanni l-a acuzat pe favorit că l-ar fi amenințat. De cealaltă parte, fostul portar de la Rapid a spus că protejatului cântărețului Alex Velea îi place să joace rolul de victimă. În conflictul dintre concurenți a intervenit și Sebastian, care nu a putut să stea deoparte. El l-a acuzat pe fotbalist că ”se umflă în pene” de când a ajuns la Survivor România 2021.

”Ștefan: Băi, lasă-mă în pace. Hai să mai lăsăm aroganțele.

Sebastian: De când ai venit, ai început să te umfli în pene de zici că cine știe ce faci tu.

Ștefan: Păi, nu! Tu te umfli în pene că, mamă, ce ai făcut tu…

Zanni: Ștefănuțe, nu e prea târziu să realizezi că te faci de râs!

Ștefan: Eu, dacă sunt lăsat în pace să-mi văd de treabă…

Zanni: Asta sună a amenințare!

Ștefan: Băi, mânca-v-aș gura, iar te victimizezi?”, a fost schimbul de replici dintre cei trei concurenți de la ”Survivor România 2021”, care anterior s-au luat la bătaie.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...