El este noul şef al clanului Duduianu. Aly Pian are doar 21 de ani: „Merg înainte și nu mă interesează absolut nimic”

Stan Filon 17.03.2021, 12:29
El este noul şef al clanului Duduianu. Aly Pian are doar 21 de ani: „Merg înainte și nu mă interesează absolut nimic”

A fost durere mare în clanul Duduianu, la 7 luni de la moartea lui Emi Pian, liderul clanului. Familia și prietenii l-au comemorat pe 1 martie, chiar de ziua lui. Cu această ocazie, se pare că a apărut un nou lider al clanului Duduienilor. Acesta este nimeni altul decât fiul lui Emi Pian, Aly. Acesta are 21 de ani și a spus exact ce are de gând.

Clanul Duduienilor are un nou lider

A fost comemorare cu lăutari în casa lui Emi Pian. Liderul clanului Duduienilor a fost ucis acum 7 luni de un rival, în timpul unei partide de barbut. De-atunci, familia sa este în doliu. Frații săi, Grațian și Ciprian, sunt la închisoare pentru că au încercat să-l ucidă pe asasinul fratelui lor, iar familia lui este îndurerată.

În plus, în cele 7 luni de zile, nimeni nu și-a asumat conducerea clanului, așa că Aly a vorbit chiar la comemorarea tatălui său. ”În afara faptului că inima mea e praf. Să moară… dacă nu e praf pe bune, dacă nu merg înainte și nu mă intersează absolut nimic.

Clanul Duduienilor are un nou lider
Clanul Duduienilor are un nou lider

Aly are 21 de ani și este fiul lui Emi Pian

Și vreau să fiu pe sfert față cum a fost tăicuțul meu. Nu cum a vrut el în întregime, pe sfert să fiu de cum a vrut tăicuțul meu, atât! La ce mod: să fiu lângă frații mei, să am grijă de ei. De copiii mei, de nepoții mei, de frățiorii mei, de măicuța mea și atât! 

Sunt distrus, la ce mod: inima mea e praf, să moară…. știi cum e inima mea? Împrăștiată, distrusă definitiv. Dar eu, la modul ăla la care voia tăicuțul meu, așa o să fiu. Și n-am cum să cad în viața mea și o să fiu cum vrea el și inima lui”, a spus Aly la parstasul lui Emi Pian. La parastas a fost și manelistul Costel Biju, care a cântat în memoria lui Emi Pian și le-a spus câteva strofe de jale și fraților interlopului decedat. Grațian și Ciprian sunt la închisoare, dar manelistul le-a cântat la telefon despre fratele lor.

Gabriel Cristian Duduianu, în vârstă de 21 de ani, alias Aly, a asistat anul trecut la uciderea tatălui său. Emi Pian și-a dat sufletul chiar în brațele fiului și a fraților săi, după ce a fost tăiat de un tânăr dintr-un clan rival, aflat și el acum în închisoare.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...