El e copilul bucătar care face senzație pe internet. Ce rețete a făcut ca 1,4 milioane de oameni să-l urmărească

Madlen Moraru 25.05.2020, 19:06
El e copilul bucătar care face senzație pe internet. Ce rețete a făcut ca 1,4 milioane de oameni să-l urmărească

Bebelușul Kobe face senzație pe rețelele sociale. În vârstă de doar un anișor, micuțul bucătar a reușit să le fure inimile internauților. Împreună cu mămica lui, copilul chef a stârnit curiozitatea multor oameni. Pe perioada pandemiei, micuțul a încercat tot soiul de rețete inedite, prin care a reușit să surprindă.

El e copilul bucătar care face senzație pe internet

Când a observat cât de bine se distrează copilul ei în bucătărie, Ashley Wian, mama băiețelului a decis să îl filmeze în ipostazele de chef. Momentele inedite au intrat repede printre preferințele internauților. Astfel că, într-un timp foarte scurt, bebelușul Kobe a devenit o senzație a internetului, cu mai bine de 1,4 milioane de urmăritori.

Bebelușul bucătar poate fi urmărit și în continuare, când își prepară smoothie-ul zilnic. Micuțul este adeptul mâncărurilor sănatoase, dar până acum a încercat și rețete de dulciuri, fie de pizza. A preparat felurile de mâncare în fața camerei de filmat împreună cu mămica lui. Vâzând cât este de talentat internauții i-au apreciat activitatea rapid și clipurile sale au devenit virale. Femeia s-a arătat foarte surprinsă și când numărul urmăritorilor din mediul online a început să crească surprinzător de mult.

El e copilul bucătar care face senzație pe internet. Ce rețete a făcut ca 1,4 milioane de oameni să-l urmărească
Bebelușul Kobe este foarte popular în mediul online și încearcă alături de mămica lui diverse rețete inedite

Ce rețete a făcut bebelușul Kobe ca 1,4 milioane de oameni să-l urmărească?

„Aceste videoclipuri haioase sunt despre faptul că gătim împreună și s-au transformat în ceva ce nu ne-am imaginat vreodată. Sunt fericită că fiul meu aduce zâmbetul pe feţele oamenilor într-o perioadă atât de dificilă”, a susținut Ashley Wian, mama băiețelului bucătar, potrivit Adevărul.

În luna aprilie din acest an, micuțul avea un număr de 200 de urmăritori, pe rețelele sociale. După o perioadă scurtă, videoclipurile sale scurte de câteva secunde au început să fie vizualizate de nu mai puțin de 1,4 milioane de oameni. Mai mult, bebelușul de un an este absolut adorabil și le-a topit inima multor persoane care s-au abonat la canalul său de YouTube, care se numește „Kobe Eats”.

Urmăriți Impact.ro și pe