Efectele Eclipsei de Lună plină în Taur de pe 19 noiembrie. Ce trebuie să faci în funcție de zodie

Astrolog Roxana Lușneac 18.11.2021, 18:13
Efectele Eclipsei de Lună plină în Taur de pe 19 noiembrie. Ce trebuie să faci în funcție de zodie

Eclipsa de Luna plină în Taur de astăzi este cea mai lungă eclipsa din acest secol și are un efect prelungit și intens  pentru următoarele 6 luni de zile, dar ne va schimba viețile pentru totdeauna.

Începe o nouă etapă în viața fiecăruia dintre noi. De ce zic acest lucru? În primul rând pentru că are o intensitate majoră ( se află în constelația Krittika, guvernată de Soare) și nu este indicat să stăm prea mult expuși direct sub această eclipsa de luna plină, pentru că se va manifestă efectiv că un burete care absoarbe energia pozitivă din gândirea noastră, din corpul nostru spiritual.

(Dacă totuși sunteți nevoiți să o faceți, creați-vă în minte o bulă energetică care va protejează, faceți apoi un dus în care folosiți multă sare, apelați la  protecția divină)

În al doilea rând această eclipsa se întâmplă în Taur, semnul care este muncitor, căruia îi place să dăruiască și tocmai de aceea atrage abundența, dar care își ia în serios toate bucuriile și plăcerile sufletului sau.Iar asta trebuie să facem și noi în datele de 19,20,21 noiembrie, să dăruim ceva celorlalți și să ne dăruim ceva și nouă.

Pe de altă parte, vine aspectul din semnul Scorpionului care este semnificat de pasărea Phoenix, de faptul că din cenușă ne înălțăm mai puternici că niciodată. Important este să ne învingem fricile și să nu mai așteptăm că cineva să vină să ne conducă într-o altă direcție pentru a ne salva. Singurii care putem face asta suntem noi având grijă de propria persoană și de familie.

Oamenii spirituali pot simți o mai mare presiune în acest moment în piept sau plus și simplu pot simți o neliniște, că un presentiment.  Și au dreptate, ceva important vine până la sfârșitul anului, sau maxim până în luna februarie. Un eveniment fără precedent.

De asemenea este posibil să fi remarcat faptul că în ultimele 6 luni de zile fiecare din noi a evoluat mult. Ne-am schimbat gusturile legate de mâncare, de muzică, acceptăm mai puțin lucrurile care ne fac rău și cu siguranță suntem mai atenți la tot ce ține de sănătatea noastră. Sau cel puțin încercăm.

Luna plina în Taur
Luna plina în Taur

Sfatul meu pentru fiecare zodie(ascendent sau semnul lunii)

Berbec

Caută modalități pentru a-ți construi o viață  prosperă și vei ajunge acolo unde îți dorești mai rapid decât crezi.

Taur

E momentul să începi un nou capitol în viața ta în care să-ți pui în echilibru gândul și fapta. Nu privi în urmă, nu te scuza in fata nimănui, urmează-ți visul.

Gemeni

Dacă ultimele 6 luni au fost obositoare, acum este momentul pentru a-ți face o strategie nouă prin care să-ți încarci bateriile și să-ți schimbi stilul de viață. Creativitatea ta este la nivel maxim.

Rac

Viața ta socială este foarte importantă, iar în următoarea perioadă de timp toate conexiunile pe care le ai  se pot dovedi a fi utile. Rugăciunile îți sunt ascultate, iar Universul îți va dovedi asta curând.

Leu

Aspectul carierei este cel care în acest moment este foarte important pentru tine, pentru că aici recunoașterea eforturilor tale se va manifestă cumva. Oportunitățile pot apărea fix atunci când nu se aștepți.

Fecioară

Călătoriile sunt importante și  îți planifici din timp pașii pe care trebuie să-i faci.  Folosește-ți înțelepciunea și scoate din dulapurile gândirii planurile pe că ți le-ai făcut încă cu ceva timp în urmă, pentru că pot arată foarte bine în această nouă lumina.

Balanță

Pentru cei singuri, o persoană interesantă poate apărea la orizont. E timpul pentru vindecare la propriu și la figurat. Odată ce ai realizat că trecutul nu mai are o influența asupra ta, ești liber să-ți faci viață așa cum îți dorești.

Scorpion

A venit momentul adevărului și toate situațiile din trecut te fac să vezi acum mai clar cine merită să-ți fie aproape și cine trebuie lăsat în urmă. Ce nu lași să plece, nu te lasă să fii fericit

Săgetător

E momentul să faci o schimbare mare în viața ta. Poate că primești o nouă oportunitate legată de muncă, poate că vrei să începi să-ți schimbi stilul de viață și rutina sau plus și simplu să decizi ce e mai bine pentru tine.

Capricorn

Motive de sărbătoare există,  mai ales că reușești să regăsești pasiunea pe care ai mai uitat-o în ultimul timp. Poate că vei primi o veste legată de un nou membru în familie, poate faci o investiție bună pe termen lung. Orice ar fi, creativitatea  și mândria ta sunt la cote maxime.

Vărsător

Această eclipsa te poate face să-ți dorești o schimbare în ceea ce ține de casa ta. Fie vrei să te muți,  fie decorezi și este posibil că toată această dorința de nou să fie din cauza unei stări de nostalgie. Din punct de vedere emoțional lucrurile te scutură un pic din rădăcini, tocmai de aceea ți-ar face bine să meditezi și să faci pace cu trecutul.

Pești

Călătoriile în acest moment te pot ajuta atât energetic, cât și moral. Contracte, negocieri și aspecte legate de legalizări pot să-ți mai ocupe timpul. Ai foarte multe lucruri de arătat lumii, de oferit, iar acum este momentul în care să te gândești la un proiect de marketing.

Astrologul Roxana Lușneac prezintă, în materialul video de mai jos, previziunile astrale pentru sfârşitul anului:

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...