Zodia care are mare noroc la bani. Horoscopul zilei de miercuri, 17 noiembrie

Astrolog Roxana Lușneac 16.11.2021, 19:12
Zodia care are mare noroc la bani. Horoscopul zilei de miercuri, 17 noiembrie

Zarurile au fost aruncate, iar soarta celor 12 semne ale zodiacului a fost decisă. Astrele dezvăluie care este zodia care va avea mare noroc la bani. Află previziunile complete din horoscopul zilei de miercuri, 17 noiembrie. Culorile norocoase sunt roz și albastru ciel, în timp ce numerele ce ne vor aduce noroc sunt: 2, 13, 24, 34, 40.

Horoscopul zilei de miercuri, 17 noiembrie – Berbec

Aspectul Soarelui asupra marelui benefic Jupiter te ajută să te dezvolți din punct de vedere profesional și să reușești să ajungi mai aproape de aspirațiile tale. O muncă pe care ai depus-o până în acest moment poate fi recompensată prin câștiguri financiare.

Taur

Marele benefic Jupiter te ajută în acest moment să vezi foarte clar că succesul este posibil atunci când ești persuasiv în ceea ce faci. E momentul să te organizezi în funcție de prioritățile pe care le ai pentru a reuși să ajungi unde îți dorești.

Gemeni

Astăzi Trebuie să iei o hotărâre importantă vizavi de anumite investiții pe care urmează să le faci. Poate fi vorba de afaceri din speculații financiare, de un cadou sau pur și simplu vrei să faci ceva care să dureze pe foarte mulți ani de zile.

Rac

Aspectele de astăzi arată că a venit momentul să vă gândiți și la voi și la aceea ce vă doriți cu adevărat să faceți de acum încolo. Poate că e momentul să introduceți noi reguli acasă sau în relația în care sunteți pentru o mai bună înțelegere.

Horoscopul zilei de miercuri, 17 noiembrie – Leu

Micul benefic Venus va aspectează semnul direct, ceea ce înseamnă că vă puteți bucura pe tot parcursul zilei de anumite surprize plăcute. Partenerul de viață vă susține indirect în proiectele voastre, iar casa carierei este foarte important în acest moment.

Horoscopul zilei de miercuri, 17 noiembrie

Fecioară

Marele benefic Jupiter va duce protecție providențială în fața situațiilor pe care nu le-ați crezut a fi foarte serioase, dar care se pot dovedi a avea un impact mare dacă nu sunt ținute sub control. Aspectul sănătății este unul bun, mai ales dacă mergeți pe prevenție.

Balanță

A venit momentul în care să puteți respira și voi ușurați, pentru că ați scăpat de anumite blocaje care până acum v-ai tot stat în drum. Poate că e timpul să vă faceți planuri pentru o vacanță. Dacă sunteți singuri, acum e prielnic să întâlniți pe cineva interesant.

Scorpion

Casa carierei este foarte importantă pentru voi în acest moment, iar în aceeași măsură trebuie să vă ocupați de aspectele ce țin de casă, de familie și de spațiul comun. Cei dragi au nevoie de susținerea voastră atât morală cât și financiară.

Săgetător

Imaginea voastră personală în acest moment este foarte importantă si vreți să vă mențineți să rămâneți pe acest loc stabil în care sunteți acum. Aveți nevoie de oameni care să vă ajute pentru a reuși să ajungeți obiectivele voastre.

Horoscopul zilei de miercuri, 17 noiembrie – Capricorn

Astăzi este posibil ca o dorință pe care o aveți de ceva timp să vi se îndeplinească și să puteți începe să răsuflati ușurați, mai ales că stresul prin care a-ți trecut până acum nu a fost unul mic. Aspectele sunt bune pentru a lăsa în urmă lucrurile negative și pentru a începe să gândiți pozitiv.

Vărsător

Încercați să rezolvați anumite neînțelegeri pe care le aveți cu persoanele din familie cu diplomație. Nodul Nord vă face să fiți destul din nerăbdători în privința unor situații pe care le așteptați să se concretizeze legate de carieră. Trebuie să aveți un pic mai multă răbdare cu voi înșivă și cu cei din jur.

Horoscopul zilei de miercuri, 17 noiembrie – Pești

Marte pune presiune asupra mentalului vostru, iar nodul Nord vrea ca voi să reușiți să faceți cât mai multe lucruri într-un timp cât mai scurt . Din păcate acest lucru nu este neapărat posibil, dacă vreți să faceți totul bine. Încercați să luați situațiile așa cum vin.

 

Astrologul Roxana Lușneac prezintă, în materialul video de mai jos, previziunile astrale pentru sfârşitul anului:

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...