Edward Iordănescu, primele declaraţii despre jucătorii de la FCSB. „Totul înseamnă muncă, repetiție”

Andrei Cezar 19.08.2021, 11:55
Edward Iordănescu, primele declaraţii despre jucătorii de la FCSB. „Totul înseamnă muncă, repetiție”

Edward Iordănescu a semnat, miercuri, cu FCSB un contract valabil până la sfârșitul acestui sezon. La scurt timp de la parafarea înțelegerii, Iordănescu junior a mers la baza de pregătire din Berceni și a susținut primul antrenament cu noii săi elevi. Tehnicianul, al cărui obiectiv principal este câștigarea campionatului, a oferit primele declarații despre jucătorii săi după sesiunea de antrenament.

Edi Iordănescu, primele declarații despre jucătorii săi

După ce s-a asigurat că Gigi Becali nu va mai interveni la echipă și că el va fi singurul care va lua deciziile, Edi Iordănescu și-a pus semnătura pe contractul cu FCSB. Noul tehnician al roș-albaștrilor a făcut primele declarații după antrenament, pentru site-ul oficial al clubului.

Iordănescu junior a precizat că a găsit la echipă ceea ce se aștepta să găsească și că este de important ca prin atitudine și un joc bun să readucă suporterii la stadion.

Este o bucurie, un sentiment de satisfacție, o onoare, asta simt. Este și o provocare, dar cuvântul cheie este responsabilitate. Simt o responsabilitate enormă, vin după o performanță extrem de frumoasă, sunt recunoscător oamenilor unde am muncit, dar am venit aici cu cea mai mare convingere că noi toți, uniți, organizați, împreună cu suporterii, cu susținerea conducerii și a patronului, vom reuși să producem performanță.

Am venit să antrenez în mod special pentru jucători, pentru acest grup de băieți care consider că sunt extrem de talentați, cu foarte mult potențial și foarte multe de demonstrat. Este o provocare ca împreună să reușim ca ei toți să treacă de la statutul de jucători talentați la unii extrem de valoroși.

Pentru asta, trebuie rezultate, performanță, trofee, ieșire în Europa și echipă națională. Primul pas este să strângem rândurile și să reclădim, reconstruim”, a spus Edi Iordănescu pentru site-ul oficial al clubului.

Edward Iordanescu, primele declaratii despre jucatorii de la FCSB.
Edward Iordanescu, primele declaratii despre jucatorii de la FCSB. „Totul inseamna munca, repetitie”

”E important să schimbăm tot”

Noul tehnician al roș-albaștrilor a garantat că va face tot ce îi stă în putință să schimbe atitudinea elevilor săi și să îi facă să înțeleagă că numai prin muncă multă pot obține rezultatele dorite.

„Atuurile mele sunt munca și ambiția mea. Eu vreau să garantez faptul că tot ce înseamnă priceperea mea, experiența mea, capacitatea mea foarte mare de muncă, ceea ce pot transmite, spiritul, determinarea, orgoliul, ambiția… toate lucrurile astea le voi folosi zi de zi, iar împreună cu staff-ul meu competent și oamenii profesioniști din jurul meu să reușim mai departe să transmitem și către echipă.

E important să schimbăm tot, atitudinea, implicarea, să aducem lumea la stadion din nou, dar pentru asta trebuie rezultate. Recunosc că nu am baghetă magică, o poțiune miraculoasă. Totul înseamnă muncă, timp, repetiție, dar cel puțin anumite lucruri, cum ar fi atmosfera, determinarea, orgoliul ăsta, pe care trebuie să-l răscolim, trebuie schimbate rapid și mers pe o stare de spirit care să ne ajute să progresăm.” a mai declarat tehnicianul.

Iordănescu junior, către suporterii FCSB: ”Aveți încredere, sunt omul potrivit”

Edi Iordănescu s-a adresat și fanilor echipei cărora le-a transmis să aibă încredere că el este ”omul potrivit” pentru a face performanță la FCSB.

Suporterii să aibă încredere în noi, în munca noastră. Sunt foarte conștient că e greu să faci promisiuni concrete și să oferi anumite garanții, dar atunci când te dedici n-ai cum să nu mergi decât în sus. E adevărat că trebuie să avem și puțină șansă. E plină competiție, totul e pe fast-forward și e puțin timp la dispoziție. Doar împreună putem reuși. Îi aștept din nou aproape, le știu supările, le știu așteptările.

Să aibă încredere că sunt omul potrivit pentru a regenera toată această stare de spirit și pentru a construi ceea ce ei așteaptă. Le garantez că foarte multe lucruri pe care le-au digerat mai greu și nu le-au plăcut vor fi 100% în mâna mea. Mi-asum tot ce înseamnă activitatea echipei, rezultatele echipei. Totul va fi în responsabilitatea și puterea mea de decizie”, a mai spus Edward Iordănescu.

Urmăriți Impact.ro și pe