Detalii despre contractul semnat de Edi Iordănescu cu FCSB. Ce salariu va avea tehnicianul

Andrei Cezar 18.08.2021, 13:45
Detalii despre contractul semnat de Edi Iordănescu cu FCSB. Ce salariu va avea tehnicianul

Edi Iordănescu este oficial noul antrenor al celor de la FCSB. El a semnat contractul miercuri dimineață și ulterior a mers direct la baza de pregătire a roș-albaștrilor de la Berceni pentru a-și cunoaște noii elevi și a susține primul antrenament. Odată cu venirea la FCSB, Iordănescu junior a bifat o premieră: a reușit să îl convigă pe Gigi Becali să îi accepte toate condițiile contractuale.

Detaliile din contractul lui Edi Iordănescu cu FCSB

De când a preluat clubul roș-albastru, Gigi Becali nu a fost niciodată tât de permisiv cu antrenorii care au venit la FCSB, la fel cum este acum cu Edi Iordănescu. Putem spune că noul tehnician al echipei este un ”răsfățat”, de vreme ce finanțatorul clubului i-a dat voie să treacă în contract orice clauză dorește, fără o minimă negociere.

Condiția principală a venirii sale la FCSB a fost ca Gigi Becali să nu intervină deloc în ”bucătăria internă” a echipei. Promisiunea fermă făcută de omul de afaceri în privința acestui aspect nu a fost suficientă pentru Edi Iordănescu. Noul tehnician al FCSB-ului a dorit neapărat ca una dintre clauze să prevadă că patronul nu poate interveni peste deciziile sale, în caz contrar va putea să demisioneze de la echipă oricând dorește fără niciun fel de consecință.

Contractul lui Edi Iordănescu este valabil până la finalul sezonului 2021/2022. Salariul pe care îl va încasa va fi același pe care îl câștiga și la CFR Cluj: 15.000 de euro pe lună. Totodată, Iordănescu jr. va avea o primă pentru câștigarea titlului de 100.000 de euro și o clauză pentru demitere de 500.000 de euro.

Contractul lui Edi Iordănescu cu FCSB

  • înțelegere valabilă până vara viitore
  • salariu de 15.000 de euro pe lună
  • 100.000 de euro primă pentru câștigarea campionatului
  • posibilitatea de rupere unilaterală a contractului
  • clauză de 500.000 de euro în cazul în care va fi demis
Detalii despre contractul semnat de Edi Iordanescu cu FCSB. Ce salariu va avea tehnicianul
Detalii despre contractul semnat de Edi Iordanescu cu FCSB. Ce salariu va avea tehnicianul

Odată cu venirea lui Edi Iordănescu, apune epoca ”telefonului din lojă”. Antrenorul va vorbi cu Gigi Becali doar când va dori

Gigi Becali a explicat cum se va desfășura relația dintre el și Edi Iordănescu. Latifundiarul îi permite noului tehnician să îl contacteze doar când acesta dorește, eliminând în același timp și posibilitatea ”apelului din lojă” din timpul meciurilor.

„El mi-a spus mie că va vorbi cu mine luni și marți. Nu mai am voie să-l sun. Mi-a spus că dacă vreau, vorbim luni, dar după, de marți, nu mai vorbim. A pus asta în contract. Așa am hotărât. Mi-am dat seama că sunt nebun. N-am ce să-i cer, știu sigur că va face. Nu i-am cerut nimic, are echipă. El trebuie să ia campionatul. Eu i-am spus că echipa este a lui. Trebuie să îmi valorifice jucătorii tineri. Nu știu cum face. Atât!

Contractul e făcut pe nouă luni. 500.000 de euro dacă reziliez contractul unilateral. Dacă-l dau afară, trebuie să plătesc. Are dreptul să reziliere unilateral, dacă-i cer ceva. A spus că discutăm de clauze după nouă luni. El vrea 100.000 pentru campionat.

Are salariul pe care îl avea la CFR. Dacă vrea el să-l ridice, să-l ridice. I-am făcut tot, tot, tot. El va fi proprietarul echipei. I-am spus lui Argăseală să bage tot ce vrea el în contract”, a spus Gigi Becali, la emisiunea Fotbal Club.

Urmăriți Impact.ro și pe