Edi Iordănescu va fi selecționerul României. Oficial: ”Totul e pus la punct”. Ziua în care se vor semna actele

Badea Violeta 22.01.2022, 22:02
Edi Iordănescu va fi selecționerul României. Oficial: ”Totul e pus la punct”. Ziua în care se vor semna actele

După ce Mirel Rădoi și-a dat demisia de la reprezentativa României, FRF a început să caute noi variante. Gică Hagi, Răzvan Lucescu, Dan Petrescu și Ladislau Boloni au refuzat pe rând propunerea Federației, așa s-a ajuns la Edi Iordănescu. În cele din urmă, fostul antrenor al FCSB a acceptat oferta de a prelua Echipa Națională. Iată în ce zi se vor semna actele!

Când va semna Edi Iordănescu

După numeroase negocieri purtate cu diverși antrenori români, Federaţia Română de Fotbal a ajuns, în sfârşit, la un acord cu Edi Iordănescu.

Vestea a fost dată chiar de Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF. Acesta a anunțat că toate detaliile au fost puse la punct, singurul lucru care lipseşte fiind semnătura antrenorului. Cu toate astea, Mihai Stoichiță îi liniștește pe microbiști și anunță când se vor finaliza toate detaliile.

„Marţi să se finalizeze, în principiu s-au pus la punct toate treburile, urmează marţi să fie acordul final. Contractele sunt confidenţiale, nu pot să vă spun de ce a durat aşa mult nici cu Loţi, nici cu Edi. Limpezi vor fi când voi vedea şi eu contractul semnat şi ştampilat, atunci vor fi limpezi

Credeţi că doar lucrurile astea le am, să stau numai în discuţii şi negoieri? Nu, mai sunt şi alte lucruri de rezolvat. Anti, anti Stoichiţă? Nu ştiu, e treaba lor că eu nu particip la negocieri. Nu mă deranjează absolut nimic pe mine.

O să vedem marţi, eu zic că marţi se va finaliza, aşa că nu pot să dau un procent acum”, a declarat Mihai Stoichiţă, la ieşirea de la negocieri.

Reprezentativa Romaniei
Reprezentativa Romaniei

Ce a declarat Edi Iordănescu

Edi Iordănescu a confirmat cele spuse de Mihai Stoichiță și a anunțat că sunt șanse foarte mari să calce pe urmele tatălui său, Anghel Iordănescu, care a ocupat de mai multe ori funcția de selecționer al primei reprezentative.

„Aţi avut multă răbdare şi vă mulţumesc, din păcate încă nu pot să vă spun ceva concret. Iese nea Mihai (n.r. – Stoichiţă) acum şi poate să spună mai multe despre poziţia Federaţiei. Sunt perspective foarte importante şi e posibil să se materializeze.

Vedem. Sunt şanse foarte mari, mai multe detalii vă dă nea Mihai, poziţia Federaţiei contează cel mai mult. Eu tot ce pot să spun e că îmi doresc foarte mult. De-asta sunt aici.

(n.r. – ne califici la EURO?) Doamne ajută! Deocamdată să se oficializeze şi după care pot să vă spun mai multe”, a declarat Edi Iordănescu, la ieșirea din sediul FRF.

Amintim că Edi Iordănescu a antrenat ultima oară FCSB, club deținut de Gigi Becali. De-a lungul carierei sale de antrenor, acesta a obținut trei trofee toate cu CFR Cluj.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...