Gigi Becali, reacție dură după ce conducerea celor de la CFR Cluj a acuzat FCSB de viciere de rezultat. „Să urle cât vor ei”

Andrei Cezar 06.12.2021, 17:45
Gigi Becali, reacție dură după ce conducerea celor de la CFR Cluj a acuzat FCSB de viciere de rezultat. „Să urle cât vor ei”

Gigi Beacali iese la atac după ce conducerea echipei CFR Cluj i-a acuzat pe arbitri de vicierea rezultatului la meciul dintre FCSB și UTA Arad, scor 2-1. Latifundiarul spune că singurul de care îi pare rău este antrenorul arădenilor, Laszlo Balint și le-a transmis celor de la CFR Cluj că au câștigat mai multe campionate cu ajutorul arbitrajului, astfel că nu ar fi trebuit să comenteze ce s-a întâmplat duminică seara, pe Arena Națională.

Gigi Becali mesaj dur pentru oficialii echipei CFR Cluj: „Când noi eram furați de ce nu se țipa atât?”

FCSB s-a impus, duminică seara, pe Arena Națională, în fața echipei UTA Arad, scor 2-1, la capătul unei partide cu decizii de arbitraj controversate. Centralul Marian Barbu a acordat două penalty-uri pentru roș-albaștri. Primul, în minutul 21, la un presupus contact în careu între Octavian Popescu și unul dintre fundașii arădenilor. Iar cel de-al doilea, în minutul 80, când Dumiter a centrat din afara terenului, iar Valentin Gheorghe a șutat în mâna lui Medimorec.

Ambele lovituri de la 11 metri au fost transformate de căpitanul roș-albaștrilor, Florin Tănase.

După încheierea partidei, arădenii au acuzat maniera de arbitraj, iar în apărarea lor au sărit și cei de la CFR Cluj. Bogdan Mara, oficialul campioanei a acuzat brigada de arbitri de „viciere de rezultat”.

Replica lui Gigi Becali nu a întârziat să apară. Finanțatorul roș-albaștrilor a sărit la gâtul celor de la CFR Cluj cărora le-a transmis că au câștigat mai multe titluri de campioni cu ajutorul arbitrilor.

Vă spun sincer că îmi pare rau de băiatul ala, Balint, atât. În rest, nu mă interesează de nimeni. Să urle ăia de la CFR cât vor ei, dar și cei care țin cu ei. Prea s-au invătat ca CFR să fure și FCSB să fie furată. Câte campionate am pierdut eu din cauza arbitrilor? De ce nu s-a urlat așa? Aseară mai era un pic și era înmormântare peste tot. Oriunde mă uitam, toți comentau că echipa mea a câștigat cu arbitrii.”, a spus Gigi Becali pentru ProSport.

Gigi Becali: ”Și dacă aveam VAR, tot ne validau golurile”

Latifundiarul este de părere că ambele penalty-uri au fost acordate corect și afirmă că și în cazul în care în Liga 1 ar fi existat sistemul VAR, atrbitrii ar fi luat aceleași decizii.

Hai că vă spun pe rând. La primul gol a fost cot în piept, la revedere și 11 metri. Iar la al doilea gol nu a iesit mingea afară cu toată circumferința. Ce atâtea comentarii? Dar când noi eram furați de ce nu se țipa atât? A ajuns Becali acum hoțul hoților?

Bravo lui Balint! Ăia ai lui au jucat bine. Dar prea își dădeau viața pe teren cu noi. Zici că erau în finala Ligii Campionilor. Și vreau să vă mai zic ceva de VAR. Cât am țipat eu să aducem VAR-ul în România. Dar chiar și așa tot ne validau golurile”, a spus Gigi Becali pentru ProSport.

Urmăriți Impact.ro și pe