Eclipsa de Lună din 8 noiembrie 2022. Efectele neașteptate asupra zodiilor, nativii cărora li se schimbă complet viața

Badea Violeta 07.11.2022, 12:36
Eclipsa de Lună din 8 noiembrie 2022. Efectele neașteptate asupra zodiilor, nativii cărora li se schimbă complet viața

Eclipsa de Lună din 8 noiembrie 2022 va avea efecte uimitoare asupra zodiilor. Anumitor nativi li se va schimba viața într-un mod neașteptat. Trei zodii din horoscop vor fi puse la încercare. Află ce te așteaptă și pe tine, în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut!

Eclipsa de Lună din 8 noiembrie 2022

Eclipsa de Lună din 8 noiembrie 2022 va afecta zodiile din horoscopul european. Berbecii, Capricornii și Balanțele vor resimți mai mult acest fenomen.

Luna noiembrie vine cu multe surprize pentru nativi. Ești curios să afli ce urmează în viața ta? Vezi previziunile astrologice pentru fiecare zodie în parte!

Berbec

Odată cu Eclipsa de Lună din 8 noiembrie 2022, va trebui să conștientizezi mai mult modul în care te exprimi, Berbec. În timp ce primele zile ale lunii vor fi pline de evenimente frumoase și voie bună, vibrația începe să se schimbe imediat ce sosește 8 noiembrie. Începând din această zi, vei avea parte de foarte mult ghinion.

Taur

Noiembrie te-ar putea determina să cheltuiești prea mult. Vei avea această tendință, în special, în primele zile ale lunii. Când vine vorba de cheltuieli, totuși, ia în considerare să optezi mai degrabă pentru opțiuni de răsfăț decât pentru obiecte materiale.

Un moment de importanță majoră sosește în preajma eclipsei de Lună din 8 noiembrie, Taur. O relație sau două s-ar putea schimba în acest moment, ceea ce te-ar putea determina să renunți la unele dintre convingerile tale adânc înrădăcinate.

Gemeni

Noiembrie ar putea fi o lună de încercări, Gemeni. Pornește-ți antena în jurul datei de 8 noiembrie, deoarece evenimentele care se vor petrece atunci vor fi extrem de importante.

Odată cu sosirea sezonului Săgetătorului, pe 22 noiembrie, accentul se îndreaptă spre relațiile tale. În unele momente, s-ar putea să simțiți că lumea este împotriva ta, însă nu este deloc așa.

Rac

Noiembrie aduce o explozie din trecut, Rac, și entuziasmul că, de data aceasta, ceva chiar s-ar putea materializa. Totuși, nu este momentul să te angajezi în ceva serios, deoarece nu ai încă toată povestea. Dacă oportunitatea nu poate fi amânată până la sfârșitul lunii ianuarie, înseamnă că nu era pentru tine.

Citește și Cifra norocoasă pentru fiecare zodie din horoscop. Îți guvernează destinul și îți aduce mulți bani!

Eclipsa de Lună din 8 noiembrie 2022
Eclipsa de Lună din 8 noiembrie 2022

Leu

Noiembrie se anunță o lună destul de aglomerată pentru tine, Leu, când s-ar putea să fii nevoit să găsești un echilibru între schimbările bruște de la locul de muncă și nevoia de a petrece mai mult timp acasă. Nu lăsa orgoliul să-ți stea în cale și cere ajutor, pentru că unele persoane din viața ta ar fi onorate să îți fie alături.

Fecioară

Protejează-ți energia, Fecioară. Planetele îți vor activa a treia casă a comunicării, ceea ce înseamnă că mesajele și e-mailurile nesfârșite îți vor încărca dispozitivele.

Pentru a-ți găsi liniștea, încearcă să petreci ceva timp departe de telefon, mai ales înainte de a merge la culcare. Așteaptă-te totuși ca unele secrete să fie expuse în jurul datei de 8 noiembrie, când eclipsa de Lună din 8 noiembrie 2022 luminează informațiile.

Balanță

Pentru tine, Balanță, prima parte a lunii noiembrie se referă la adaptarea la schimbările din domeniul banilor și al finanțelor, deoarece eclipsele instigă la schimbări în acest domeniu al vieții tale. Împarte finanțele cu un partener serios. El te poate ajuta să rămâi organizată și să fii la curent cu lucrurile.

Scorpion

Dacă a existat vreodată un moment pentru a abandona vechiul și a îmbrățișa noul – acel moment este acum, chiar dacă pare înfricoșător. Există o concentrare specifică asupra tuturor tipurilor de relații, așa că așteaptă-te la o oarecare mișcare în acest domeniu al vieții tale. Dacă cineva nu mai este aliniat cu calea ta, eclipsa ultra-puternică din 8 noiembrie din această lună ar putea să îl îndepărteze.

Săgetător

Încearcă să te concentrezi pe visele, viziunile sau semnele pe care le primești. Cu cât îmbrățișezi mai mult timp de liniște, de singurătate și de introspecție, cu atât mai clară va fi viziunea despre viitor, mai ales la începutul lunii.

Capricorn

Noiembrie este o lună care îți va cere puțină odihnă, fiind perioada din an în care energia ta pare să scadă puțin. Vei simți această vibrație cel mai mult pe data de 8 noiembrie. Încearcă să-ți acorzi mai mult timp pentru a te odihni și a recupera somnul.

Vărsător

Astrologia lunii noiembrie îți va cere să găsești un echilibru între viața profesională și cea privată. Acest lucru va fi valabil mai ales în preajma eclipsei de Lună plină din 8 noiembrie, când ar putea avea loc schimbări la locul de muncă.

Pești

Universul te instigă să îți deschizi mintea, căutând noutatea în viața ta. Citește despre diferite subiecte, înscrie-te la un curs sau chiar fă o excursie într-o destinație exotică pe malul apei.

Citește și Horoscopul săptămânii 31 octombrie – 6 noiembrie. Schimbări majore pentru mai multe zodii!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...