Echipa salvată după cursa pentru ultima șansă la America Express. Primul totem de pe Drumul Aurului a fost verde

Mihnea Tălău 19.01.2023, 00:06
Echipa salvată după cursa pentru ultima șansă la America Express. Primul totem de pe Drumul Aurului a fost verde

Tensiune maximă în show-ului America Express – Drumul Aurului din 18 ianuarie 2023. După ce Irina Fodor a anunțat echipele care merg în cursa pentru ultima șansă, Jean Gavril și Andreea Bălan s-au contrat dur spre stupefacția tuturor.

Echipa care a scăpat de eliminare după cursa pentru ultima șansă

Întrecerea s-a dat între trei dintre echipele din competiția America Express, astfel: Bie și mama sa, frații Gavril și Bruja alături de Pufeh. După o zi îngrozitor de dificilă, cu o probă care i-a solicitat din plin, cele trei echipe au ajuns în fața Irinei Fodor și a cutiei care ascundea totemul cu verdictul.

„Eu am o cheiță, cutia are un lacăt. O să vedem în curând pentru că nu vreau să prelungesc suferința lui Bruja sau a lui Pufeh. Știu că sunt epuizați.”, a precizat Irina înainte de a deschide cutia cu totemul.

„Nici nu vreau să mă uit, nu vreau să văd. Mi-e rău”, a fost replica lui Pufeh.

Toate echipele s-au bucurat să descopere că primul totem de la America Express – Drumul Aurului a fost verde. Astfel, Bruja și Pufeh au primit o nouă șansă să demonstreze că pot face față provocărilor pregătite.

Dialog cu scântei între Jean Gavril și Andreea Bălan

Cu toate că toți concurenții au luptat din greu pentru a rămâne în competiție cât mai mult, trei echipe n-au scăpat de cursa pentru ultima șansă.

Nervii find întinși la maxim, Jean Gavril a atacat-o pe Andreea Bălan. Acesta a votat ca echipa formată din Andreea Antonescu și colega ei să joace alături de ei misiunile din cursa pentru ultima șansă, scrie Antena1.ro.

„Nu e ușor nici pentru mine, însă eu am judecat altfel. Pentru că am fost declarat cumva dușman și cel mai puternic competitor al persoanei respective, eu nu am nimic cu ea și vreau să aflu cu ce am supărat-o sau deranjat-o de m-a declarat dușman. Îi dau ocazia să participe cu noi la cursa pentru ultima șansă”, a spus Jean Gavril.

Andreea a ripostat, la rândul său.

„Unde te-am declarat?! Ți-am zis doar că mi-ai luat o priză. Cineva i-a transmis greșit lui Jean că el ar fi dușmanul meu. El este doar un competitor ambițios.”, a ripostat Andreea Bălan.

Jean Gavril nu s-a mulțumit cu replica colegei sale de competiție și și-a continuat tirada.

„Sper că nu te sperie echipa care a fost numai pe ultimele locuri, tu ești câștigătoare. Aia zic! Ea vine cu atitudinea « eu o să câștig, voi sunteți cei mai fraieri ». E puțin maniacă, vrea numai locul 1”, a mai spus el.

Cine a plecat în căutarea orașului de aur

Drumul Aurului duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado.

 

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...