Andreea Bălan și Andreea Antonescu, copleșite de emoție. Ce le-a făcut să izbucnească în lacrimi la America Express

Stan Filon 16.01.2023, 09:36

America Express, emisiunea fenomen de la Antena 1, a avut startul pe data de 15 ianuarie, iar telespectatorii au avut ce vedea. Emoțiile au fost la cote înalte și s-a lăsat chiar cu plânsete. Andreea Antonescu și Andreea Bălan nu s-au mai putut abține și au izbucnit în lacrimi.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu, copleșite de emoție

Așadar, a început America Express, unde nouă perechi de vedete au plecat în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Prima zi a fost una plină de emoții, deoarece concurenții au fost nevoiți să ajungă în fața unui șaman, care a reușit să scoată la suprafață trăiri intense ale concurenților.

Vedetele au avut misiunea de a strânge mai multe obiecte pentru un „ritual”, dar și de a-și recăpăta rucsacurile dintr-un cimitir mexican. Echipele au întâmpinat situații neașteptate la autostop, dar și în timp ce își desfășurau primele misiuni de pe Drumul Aurului.

Andreea Balan si Andreea Antonescu, coplesite de emotie
Andreea Balan si Andreea Antonescu, coplesite de emotie

Concurenții și-au scris pe o hârtie cele mai mari temeri

După ce și-au găsit rucsacurile, concurenții au fost trimiși la un șaman pentru a-i oferi obiectele strânse de-a lungul unei probe, iar acesta i-a pus să își scrie trei mari temeri. Andreea Bălan și Andreea Antonescu s-au emoționat atât de tare când au ajuns în fața șamanului încât au izbucnit în lacrimi. Acesta le-a făcut să-și aducă aminte de prietenia care le leagă de atâția ani: „Am fost întotdeauna una lângă cealaltă”.

Și Puya a avut lacrimi în ochi. Șamanul l-a făcut să-și amintească de drama prin care a trecut familia sa. A recunoscut că a avut un frate care a decedat și care a lăsat un gol imens în sufletul său. Nu și-a revenit nici acum.

„Să mi aduc aminte mereu să ajung acasă… Să nu pățească nimic cei mici, la asta mă gândesc mereu. Noi am avut și un frate care a murit, iar asta mi s-a părut foarte dur pentru mama și tata să treacă prin așa ceva. (…) Noi am avut în familie un frate care a murit, mi-a fost foarte greu, aproape imposibil să trec peste asta”, a mărturisit Puya cu lacrimi în ochi.

Bie și mama ei au intrat cu stângul în emisiunea de la Antena 1. Au uitat să ia cutia cu obiectele pe care trebuia să le ofere șamanului, așa că au fost nevoite să se întoarcă înapoi la cimitir pentru a continua cursa de pe Drumul Aurului.

9 perechi au plecat în căutarea El Dorado

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, iată că sezonul 5 a schimbat macazul și a ajuns pe un alt continent, în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...