Nu dispera dacă banii s-au dus pe facturile de la gaz și curent electric. eMAG îți propune oferte pentru orice buzunar

Cristian Cojocaru 17.09.2021, 17:29
Nu dispera dacă banii s-au dus pe facturile de la gaz și curent electric. eMAG îți propune oferte pentru orice buzunar

Facturile de la gaz și la curent electric te pot aduce în situația în care economiile tale pentru diferite electrocasnice au de suferit. Nu dispera dacă banii s-au împuținat, asta pentru că magazinul eMAG te așteaptă cu oferte imbatabile și cu reduceri considerabile.

Facturile la curent electric nu ar trebui să reprezinte o problemă pentru viitoarele cumpărături

Retailerul eMAG te așteaptă cu nenumărate produse, branduri dar și prețuri pe măsură. Astfel că daca facturile la utilități au fost mai mult decât ai prevăzut, acest lucru poate fi atentuat cu ajutorul reducerilor cu care te așteaptă eMAG. Mașini de spălat, frigidere și televizoare la prețuri de excepție datorită ofertelor pentru toate buzunarele făcute de eMAG.

Astfel, din oferta eMAG poți achiziționa combina frigorifică Samus care beneficiază de o reducere de 67%. Aceasta are o capacitate de 248 de litri și tehnologia de dezghețare automată a frigiderului. Datorită termostatului reglabil, poți seta temperatura dorită, astfel că preparatele dar și alimentele vor fi păstrate proaspete pentru o perioadă mai lungă de timp. Poți accesa oferta AICI.

Tot de la eMAG poți cumpăra mașina de spălat rufe Candy CS care este redusă cu 61%. Aceasta are o capacitate de 9 kilograme și o viteză de centrifugare de 1.200 de rpm. Acum poți sta fără grijă în ceea ce privește hainele șifonate, asta pentru că mașina de spălat de la Candy vine cu tehnologia Easy Iron care te va ajuta să calci mai ușor hainele după ce le-ai spălat. Oferta valabilă AICI.

facturile curent electric
Beneficiaza de cele mai bune preturi la electrocasnice de la eMAG

Poți achiziționa noul tău SMART TV de la eMAG

Cu o reducere de 37% poți cumpăra de la eMAG și mașina de spălat vase de la Beko. Capacitatea acesteia este de 10 seturi, iar cu ajutorul celor 6 programe de spălare, vasele care altădată îți dădeau dureri de cap sunt spălate foarte ușor și fără prea mult efort. Dacă ai amânat prea mult spălarea vaselor, atunci programul Intensive 70 este soluția, acționând asupra murdăriei cu temperaturi ridicate ale apei și cicluri suplimentare de spălare. Accesează oferta la un super preț AICI.

Poate televizorul vechi nu mai este ceea ce îți dorești și ceea ce ai nevoie, astfel că de ceva vreme te gândești să îl schimbi însă facturile mari la utilități nu te lasă să faci acest pas prea rapid. Află că beneficiezi de o reducere de 56% în cadrul magazinului eMAG la televizorul SMART LG. Cu o diagonală de 126 cm, delectează-te cu imagini 4K mai realiste, cu detalii fine și culori vii pe displayul IPS a cărui rezoluție este de patru ori mai mare decât rezoluția Full HD. Oferta valabilă AICI.

Urmăriți Impact.ro și pe