Ea este femeia celebră pe care Cătălin Măruță a lăsat-o pentru a fi cu Andra. Foto

Iancu Andreea 19.05.2021, 08:20

Cătălin Măruță și Andra formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz-ul românesc. Chiar dacă pare că cei doi se cunosc dintotdeauna, prezentatorul TV a avut și alte relații înainte de a o întâlni pe cea care avea să îi devină soție. Pe când Cătălin Măruță lucra la TVR 2, unde prezenta emisiunea Tonomatul DP2, a avut o relație cu o altă femeie celebră. Aceasta este fiica unui dintre cei mai cunoscuți oameni din jurnalismul sportiv. Femeia celebră, pe care Cătălin Măruță a lăsat-o pentru a fi cu Andra era chiar producătoarea emisiunii de la TVR 2.

Cine este femeia celebră pe care Cătălin Măruță a lăsat-o pentru a fi cu Andra

Una dintre cele mai frumoase familii celebre din showbiz este cea a lui Cătălin Măruță și a Andrei. Prezentatorul de la PRO TV și artista și-au început povestea de dragoste în 2005, iar în 2008 se căsătoreau. Astăzi cuplul se bucură de prezența celor doi copii în viața lor, David, în vârstă de 10 ani, și Eva, în vârstă de 5 ani. Chiar dacă pare că Andra și Cătălin sunt împreună de când lumea, Măruță a mai trăit povești de dragoste înainte de a o cunoaște pe cântăreață. Femeia celebră pe care Cătălin Măruță a lăsat-o pentru a fi cu Andra era chiar producătoarea emisiunii de la TVR 2.

Este cunoscut faptul că Andra și Cătălin s-au cunoscut în cadrul uneia dintre edițiile Tonomatul DP2, pe când artista și celebrul prezentator erau abia la început de carieră. Pe atunci, Măruță era într-o relație serioasă cu o altă femeie celebră, Iulia Ioanițoaia, fiica jurnalistului sportiv Ovidiu Ioanițoaia. Aceștia formau un cuplu de aproape doi ani, însă au decis să pună punct relației după ce tânăra a apărut în videoclipul Andrei ”Băieții și Fetele ce vor”.

Cine este femeia celebră pe care Cătălin Măruță a lăsat-o pentru Andra
Iulia și tatăl său, Ovidiu Ioanițoaia

Între cei doi soți nu a fost dragoste la prima vedere. “Nu mi-a plăcut deloc”

Chiar dacă în prezent sunt de nedespărțit, Andra a recunoscut că atunci când l-a cunoscut pe Cătălin nu l-a agreat. Artista a fost invitată în emisiunea de la TVR 2 pentru a-și promova muzica, însă prima întâlnire nu a fost una care să stârnească fiorii dragostei pentru artistă. Aceasta a mărturisit că nu a apreciat freza prezentatorului, care pe atunci purta părul mai lung. Lucrurile s-au schimbat ulterior între ei, iar astăzi formează o familie superbă.

Ne-am văzut prima dată la el la emisiune la TVR. Eram amici. Nu-l vedeam atunci ca pe bărbatul cu care mi-aș petrece toată viața, mai ales când avea părul lung. Nu mi-a plăcut deloc. Când s-a tuns, am început să-l privesc cu alți ochi, a dezvăluit Andra de curând.

Urmăriți Impact.ro și pe