CTP ia atitudine după accidentarea Simonei Halep. ”Eu n-am văzut niciodată așa ceva”. Pe ce dă vina jurnalistul

Nicu Stan 14.05.2021, 12:57
CTP ia atitudine după accidentarea Simonei Halep. ”Eu n-am văzut niciodată așa ceva”. Pe ce dă vina jurnalistul

CTP ia atitudine după accidentarea Simonei Halep. Celebrul ziarist și-a dat cu părerea vizavi de ce a pățit Simona Halep în ultimul meci din turneul de la Roma.

De ce s-a accidentat Simona Halep. Dezvăluirile lui Cristian Tudor Popescu

CTP a luat atitudine după accidentarea Simonei Halep în meciul cu Anngelique Kerber din timpul turneului de la Roma.

Reputatul jurnalist și priceput în ale sportului alb, a avut o postare detaliată pe rețeaua de socializare, unde şi-a expus părerea după incidentul sportivei la turneul de la Roma.

Simona Halep s-a accidentat la un picior
Simona Halep s-a accidentat la un picior

Cât va sta Simona Halep pe bară

Simona Halep, locul 3 WTA, va afla durata perioadei de refacere, zilele astea. Ruptura musculară suferită în timpul meciului cu Angelique Kerber ar putea să îi pună probleme îndelungate Simonei Halep.

Ceea ce a pățit Simona Halep se numeşte popular ghinion, după cum a remarcat şi Cristian Tudor Popescu prin postarea sa de pe pagina personală de Facebook.

CTP n-a mai văzut o accidentare ca a Simonei Halep

”Într-o viaţă de peste jumătate de veac în tenis, n-am văzut ceva asemănător cu ce i s-a întâmplat Simonei. Ştiu că există fractură de stres – Horia Tecău a avut aşa ceva la laba piciorului – dar ruptură musculară de stres nu mi se părea posibilă. Adică, fără să faci vreo mişcare deosebită, fără sprint, frână sau şpagat, mergând sau stând pur şi simplu pe teren, să plesnească muşchiul.

Lacrimile, pe care i le-am văzut cu toţii prima dată Simonei, le înţeleg – durerea e cruntă şi a mai fost şi uluiala, şi sentimentul nedreptăţii: Se poate, aşa, din senin, fără să fac nimic?”, a scris CTP pe rețeaua de socializare.

De ce s-a accidentat Simona Halep

Cristian Tudor Popescu a spus ce crede că i s-a întâmplat Simonei Halep, ce a dus la accidentarea de zilele trecute.

”Cauza care a dus la cedarea din senin a gambei Simonei cred că este enorma acumulare de eforturi din organismul acestei fete micuţe în decursul celor aproape 10 ani în care s-a menţinut, cu o constanţă ieşită din comun în istoria tenisului, în top 10 şi top 5 mondial.

Ce poate însemna o accidentare pentru un sportiv

A înfruntat mai mereu adversare mult mai înalte şi mai puternice decât ea, a făcut faţă loviturilor ca din tun şi meciurilor întinse pe ore întregi, a jucat mult, pentru că a atins de atâtea ori fazele finale ale turneelor.

O mare jucătoare, cu un fizic asemănător, Justine Henin, a fost îngenuncheată de accidentări la 27 de ani. Firava şi îndemânatica Agnieszka Radwanska a fost nevoită să abandoneze la 29 de ani”, a mai spus Cristian Tudor Popescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI