Ea este cea mai frumoasă poliţistă din România. Ieşeanca care face furori pe internet spune adevărul despre sistem: „Am o obligație morală”

Badea Violeta 12.07.2021, 20:56

Ea este cea mai frumoasă poliţistă din România! Ieşeanca care face furori pe internet spune adevărul despre sistem după ce a fost implicată într-un accident rutier grav, în timpul serviciului. Imediat ce a făcut publice toate problemele cu care se confruntă Poliția Română, femeia a ajuns să fie anchetată disciplinar.

Ea este cea mai frumoasă poliţistă din România

Andrada Voicu este cea mai frumoasă și curajoasă poliţistă din România. În urmă cu ceva timp, femeia a fost implicată într-un grav accident de circulație, în timpul serviciului. Ulterior, polițista din Iași a făcut publice mai multe probleme serioase din interiorul instituţiei pe care o reprezintă.

Șefilor nu le-a picat deloc bine acest lucru, iar Andrada Voicu a ajuns să fie anchetată disciplinar, apoi a rămas însărcinată. O perioadă nu s-a mai discutat deloc despre acest caz, dar tânăra a fost asaltată cu foarte multe întrebări pe reţelele de socializare. Prietenii din mediul virtual sunt foarte curioși de stadiul în care se află cercetările, iar Andrada nu s-a sfiit să le răspundă.

„«Mai ești polițistă?», «Te-au dat afară de la serviciu?», «Cum s-au finalizat cercetările disciplinare?», «Ce zic colegii tăi?» – acestea sunt câteva dintre mesajele pe care încă le găsesc în secțiunea «Message requests».

Fiindcă simt că am o obligație morală față de miile de oameni care au fost alături de mine și mi-au distribuit postările în cursul anului trecut (și nu numai!), am să fac următoarele precizări: odată cu venirea Leiei pe lume, am simțit nevoia să mă detașez de absolut toate sursele inutile de stres din viața mea, ca să nu-mi suprastimulez hipotalamusul și să nu-mi iasă cortizolul pe nas, fapt pentru care am preferat să mai aștept o perioadă până să revin cu o postare în acest sens”, a spus Andrada Voicu, citată de bzi.ro.

Ea este cea mai frumoasa politista din Romania

Ieşeanca a făcut dezvăluiri despre colegii săi

Andrada Voicu a pus tunurile și pe colegii săi. Aceasta a spus că în sistem lucrează bărbați care se dau bine pe lângă șefi și își împuternicesc de ani de zile prietenii în funcții de conducere. De asemenea, polițista a spus că au fost și câțiva care au susținut-o și i-au fost alături.

„«Ce zic colegii?» – aici pot doar să spun că am văzut bărbătoi mari cât gardul care se apropiau de mine sfios, cât să nu dea de bănuit, și îmi spuneau în șoaptă (ca să nu-i audă nimeni) că mi-au dat like la postări. Penibil, știu!

Am văzut și colegi care își pupă șefii în c*r și îi ling în urechi (din varii motive), iar, prin spate, îi fac troacă de porci, pe motiv că își împuternicesc de ani de zile prietenii în funcții de conducere și spun că, în cele scrise de mine, există un sâmbure de adevăr.

Am văzut și colegi duplicitari, care aparent m-au susținut, dar care, prin spate, m-au înjurat ori s-au bucurat în liniște când am fost purtată pe drumuri în legătură cu cercetările disciplinare.

Și, nu în ultimul rând, am întâlnit și mulți colegi care mi-au fost alături (deși poate nu mă așteptam la unii dintre ei!). Și cred că cei din urmă sunt cei dintâi în cazul ăsta, fiindcă am făcut tot posibilul să elimin din amintirile mele celelalte 3 categorii de colegi.”, a precizat Andrada.

Urmăriți Impact.ro și pe