E scandal între miliardari. De ce a ajuns Bill Gates la cuțite cu Elon Musk

De ce a ajuns Bill Gates la cuțite cu Elon Musk

Pandemia cauzată de Covid-19 a dus la multe divergențe de opinii în rândul tuturor oamenilor, iar miliardarii planetei nu fac excepție. Astfel că Bill Gates și Elon Musk și-au exprimat părerile complet diferite față de virusul care a schimbat întreaga lume.

Bill Gates, la cuțite cu Elon Musk

Bill Gates și Elon Musk au păreri complet diferite față de noul coronavirus, și nu se sfiesc să spună public ceea ce gândesc. Cei doi sunt cei mai cunoscuți miliardari din lume, astfel că părerile lor ajung de cele mai multe ori pe primele pagini ale ziarelor și revistelor.

În acest sens, Bill Gates consideră că multele comentarii ale lui Elon Musk cu privire la pandemie pot fi extrem extrem de periculoase și sunt nefondate, potrivit Futurism. Bill Gates a acordat un interviu postului CNBC unde a menționat că Elon Musk este în afara zonei sale de expertiză și mai presus de toate, face deseori comentarii scandaloase.

Scandal între Bill Gates și Elon Musk

De ce a ajuns Bill Gates la cuțite cu Elon Musk

De ce a ajuns Bill Gates la cuțite cu Elon Musk

Însă asta nu e tot. Bill Gates a continuat și a mai spus că Elon Musk nu este implicat sub nicio formă în domeniul cercetării și al vaccinurilor, însă, cu toate acestea, i-a recunoscut meritele în alte domenii în care activează și speră ca expertiza din acestea să nu fie aplicată în domeniul medical.

„El face o mașină electrică grozavă. Și rachetele sale funcționează bine. Deci i-a fost permis să spună aceste lucruri. Sper să nu confunde zonele în care nu este implicat prea mult”, a spus Bill Gates, potrivit descoperă.ro.

Încă de când a apărut epidemia cu noul coronavirus, Elon Musk și-a spus părerile public, împărtășind dezinformări pe toate rețelele de socializare, fiind de părere că toți copiii sunt imuni la coronavirus, cu toate că nu este adevărat. Nu s-a oprit aici și minimizat efectele pandemiei, insistând agresiv pentru repornirea activităților economice.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI