Reacția lui Bill Gates, după ce a fost acuzat că vrea să implanteze cipuri prin vaccinul său anti-covid

Rădulescu Valentin 16.08.2020, 11:39
Reacția lui Bill Gates, după ce a fost acuzat că vrea să implanteze cipuri prin vaccinul său anti-covid

Odată cu începerea pandemiei, au apărut și mai multe teorii cu privire la implantarea de cipuri în corpurile oamenilor, mulți susținând că miliardarii vor să monitorizeze populația. Printre aceștia se află și Bill Gates, pe care mulți l-au acuzat de implanturile cu cipuri după ce a donat miliarde de dolari în descoperirea unui vaccin anti-covid.

Bill Gates a reacționat după ce a fost acuzat că vrea să implanteze cipuri

Deoarece fundația lui Bill Gates a donat milioane dolari pentru cercetările efectuate în descoperirea unui vaccin împotriva noului tip de virus, mai mulți conspiraționiști au susținu că Bill Gates ar vrea să planteze microcipuri în oameni prin acest leac. Mai mulți adepți ai acestei teorii susțin că prin acest mod, marii miliardari ai lumii ar controla populația, monitorizând tot ce fac oamenii. Bill Gates însă, a reacționat după aceste acuzați, mărturisind că totul este fals. Miliardarul speră totuși că oamenii se vor liniștii.

„Trebuie să facem astfel încât să se afle adevărul. Sper că totul se va liniști odată ce oamenii vor învăța care sunt informațiile științifice.

Într-un fel, este atât de bizar încât aproape că vrei să-l vezi ca fiind ceva plin de umor, dar chiar nu este
Este greu de negat, pentru că este atât de stupid sau ciudat încât chiar faptul de a-l repeta îi conferă credibilitate

Nu am fost niciodată implicat în vreo activitate cu un astfel de microcip. Este bine de știut care copii au făcut un vaccin împotriva rujeolei și care nu, în baza unor sisteme de date și a unor înregistrări … dar asta nu implică microciuri sau altceva de genul acesta”, a spus Bill Gates într-un interviu pentru CBS News.

Reacția lui Bill Gates, după ce a fost acuzat că vrea să implanteze cipuri prin vaccinul său anti-covid
Sursă Foto: Lacy O’Toole | CNBC

Câți cred în astfel de teorii?

Reacția lui Bill Gates a venit în urma unui sondaj realizat de Yahoo/News/YouGov, care a arătat că în jur de 28% dintre adulții din SUA cred în această teorie. De asemenea, teoria a fost dovedită ulterior a fi falsă. Amintim că de la începutul pandemiei, dar și după crearea rețelei 5G, mai mulți oameni au început să creadă în diferite teorii cu privire la monitorizarea și implantarea de cipuri în corpurile oamenilor.

Totodată, deși Bill Gates a investit miliarde de dolari în descoperirea unui vaccin, nici unul nu a fost aprobat de organizațiile de sănătate ca fiind tratamente oficiale pentru noul tip de virus. Peste 100 de vaccinuri se află acum în faza de dezvoltare, dintre care 23 au ajuns în etapa de teste pe oameni, a informat Organizația Mondială a Sănătății.

Urmăriți Impact.ro și pe