E oficial. Raluca Pastramă are iubit. Cine este bărbatul care a cucerit-o pe fosta soţie a lui Pepe

Ioana Bucur 04.07.2021, 10:11
E oficial. Raluca Pastramă are iubit. Cine este bărbatul care a cucerit-o pe fosta soţie a lui Pepe

Fosta soție a lui Pepe și-a regăsit fericirea în brațele unui alt bărbat. Raluca Pastramă are iubit. Cine este cel care a cucerit-o pe brunetă. Cei doi nu își mai ascund relația.

Raluca Pastramă are iubit

La câteva luni după oficializarea divorțului de artist, tânără și frumoasa Raluca Pastramă nu se mai ferește și a decis că a venit momentul să dezvăluie că iubește din nou. Fosta soție a lui Pepe a postat o fotografie pe o rețea de social media în care apare cu bărbatul care a cucerit-o, iar imaginea nu lasă loc de prea multe interpretări, cei doi apărând sărutându-se pătimaș.

Se pare că pasul cel mare s-a dovedit a fi prea mare pentru ea, Raluca ștergând fotografia la doar câteva minute după ce fusese publicată. Rămân, însă, capturile de ecran făcute de admiratori. Apariția primei imagini cu noul iubit al Ralucăi Pastramă a pus capăt unui șir lung de speculații legate de viața sentimentală a brunetei.

Cu toate astea, se pare că fosta soție a lui Pepe nu este încă pregătită să își asume public relația, având în vedere că poza a fost ștearsă de pe celebra rețea de social media după doar câteva minute. Nu poate fi vorba despre o greșeală. Înainte de a o publica, Raluca a avut grijă să îi protejeze identitatea bărbatului, acoperindu-i chipul cu un sticker mov în formă de inimă. În plus, poza a venit și cu o descriere: „Iubirea mea”, ce dă de înțeles că nu este vorba despre o simplă aventură.

Raluca Pastramă are iubit.
Fotografia postată și apoi ștearsă de Raluca Pastramă

Pepe are și el o nouă relație: „Suntem foarte la început”

Și Pepe a trecut peste despărțirea de mama fiicelor sale. Artistul este văzut tt mai des în compania unei tinere superbe, Yasmine Ody. Spre deosebire de fosta sa soție, artistul și-a asumat deja public noua relație:

„Nu vreau să dau momentan nicio declarație pentru că suntem foarte la început. Dacă vorbesc acum, m-aș grăbi. Nu e niciun secret și nu ascund că aș fi cu Yasmine, mai ales că am pus acele filmulețe cu noi pe Stories Instagram. Dacă aș spune acum că am o relație, și peste două luni nu vom mai fi împreună… Înțelegeți de ce nu vreau să vorbesc”, a declarat Pepe, potrivit click.ro.

Yasmine este cu 15 ani mai tânără decât Pepe, având frumoasa vârstă de 26 de ani. Tânăra este fotomodel și a făcut cursuri de machiaj la Academia Georgiana Condică. Cei doi s-ar fi cunoscut în 2017, atunci când l-a machiat pe artist pentru videoclipul „Sentimente Intense”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...