Decizia luată de Pepe după divorţul de Raluca Pastramă. Artistul spune lucrurilor pe nume: “Sunt încrezător în viitor”

Badea Violeta 29.06.2021, 13:41

După divorțul de Raluca Pastramă, viața lui Pepe s-a schimbat radical. Deși s-au separat, cei doi părinți au rămas în relații foarte bune de dragul celor două fetițe. Astfel, Pepe nu lipsește de la niciun eveniment important al copiilor săi și se implică foarte mult în educația lor. Artistul are grijă ca celor două fetițe să nu le lipsească nimic. Iată ce decizie a luat cântărețul pentru a ține în permanență legătura cu ele.

Decizia luată de Pepe după divorţul de Raluca Pastramă

Pepe a fost extrem de afectat după divorțul de Raluca Pastramă, dar lucrurile se pare că s-au mai așezat în viața artistului. Așa cum era normal, cei doi părinți au rămas în relații bune de dragul celor două fetițe: Rosa şi Maria, în vârstă de 9 şi 7 ani. Mai mult decât atât, cei doi au grijă să nu le lipsească absolut nimic.

Pepe a demonstrat de nenumărate ori că este un tătic responsabil, iar artistul nu ratează nicio ocazia de a petrece timpul cu micuțele sale, având grijă ca să se ocupe de activitățile lor. Artistul este conștient de faptul că fetițele sale au mai crescut și ar putea discuta cu ele și atunci când este plecat prin țară cu diferite proiecte. Tocmai din acest motiv, artistul a decis că este timpul ca fetița lui cea mică să aibă un telefon.

„Timpul ne învaţă că ar trebui să lăsăm principiile deoparte şi să ne adaptăm la nou. Plus că şi situaţia în sine m-a determinat să iau această decizie, pentru că a trebuit să comunic cât mai mult direct cu copiii mei, şi atunci a trebuit să fac anumiţi paşi în viaţă, să scap de anumite principii şi să le fac lor pe plac. Ele s-au bucurat foarte tare. Şi ăsta e doar un exemplu, cu dispozitivele electronice, dar mai sunt şi altele.”, a declarat Pepe, citat de viva.ro.

Pepe si cele doua fetite ale sale
Pepe si cele doua fetite ale sale

Artistul spune lucrurilor pe nume: “Sunt încrezător în viitor”

După patru luni de la divorț, Pepe este mai optimist ca niciodată. Artistul și-a refăcut viața alături de Yasmin Ody, un make-up artist destul de apreciat în showbiz-ul românesc. Cei doi se cunoșteau încă din anul 2017, pe când aceasta a lucrat cu Pepe pentru videoclip-ul melodiei „Sentimente intense”. Pepe a declarat că se simte foarte liniștit în această perioadă și privește cu încredere spre viitor.

„Personal sunt mult mai liniştit şi mult mai încrezător în echilibru şi în viitor, pentru că despre asta este vorba”, a declarat artistul, citat de aceeași sursă.