E oficial. Emma Răducanu va juca în primul său turneu WTA în România. Când va avea loc competiția

Andrei Cezar 29.09.2021, 16:23

Emma Răducanu (18 ani, 22 WTA), campioana ediției de anul acesta a turneului US Open, și-a anunțat prezența la Transylvania Open din România. Competiția va avea loc la sfârșitul lunii octombrie, la Cluj-Napoca, pe BT Arena. Organizatorii au anunțat că la turneu vor participa și alte nume grele din tenisul feminin. Printre ele se numără și fostul lider WTA Simona Halep.

Emma Răducanu vine să joace în România la Transylvania Open

Românii au de ce să se bucure. Turneul din Cluj-Napoca se anunță a fi unul extrem de spectaculos. Pe tabloul principal au fost anunțate nume importante, iar surpriza ediției de anul acesta este Emma Răducanu. Noua senzație a tenisului mondial a fost inclusă pe lista jucătoarelor de la Transylvania Open.

Emma Răducanu (locul 22 WTA), noua senzație a tenisul mondial care a impresionat întreaga lume după ce a câștigat titlul de la US Open venind din calificări, va juca la Cluj, la Transylvania Open”, au transmis organizatorii.

Turneul va avea loc în perioada 25 octombrie – 1 noiembrie, iar dacă nu vor apărea alte modificări sportiva britanică va juca pentru prima dată în România. Pe lângă Emma Răducanu, românca Simona Halep și-a anunțat și ea prezența la turneul de categorie WTA 250.

Lista jucătoarelor care vor lua parte la Transylvania Open include nume importante din tenisul feminin, aflate în eșalonul superior al circuitului mondial. Elise Mertens (18 WTA), Anett Kontaveit (23), Paula Badosa (27), Irina Begu (58), Andrea Petkovic (64), Ajla Tomljanovic (44) sau Marta Kostyuk (57) vor veni, la finalul lunii octombrie, în România.

E oficial. Emma Raducanu va juca in primul sau turneu WTA in Romania. Cand va avea loc competitia
E oficial. Emma Raducanu va juca in primul sau turneu WTA in Romania. Cand va avea loc competitia

Prima apariție a Emmei Răducanu după câștigarea US Open va fi la Indian Wells

La aflarea veștii că Emma Răducanu va veni să joace la Cluj-Napoca, jurnalistul Cristian Tudor Popescu a avut o reacție amuzantă. Gazetarul se întreabă cum vor reuși organizatorii să gestioneze fluxul mare de spectatori care se vor înghesui să o vadă pe sportiva cu origini românești, având în vedere că Sala Polivalentă are un număr limitat de locuri.

Emma Răducanu la turneul de la Cluj, împreună cu Simona Halep! O posibilă confruntare în România între cele două stele! Mă întreb doar cum va face față sala clujeană năvalei spectatorilor, că o să fie mai ceva decât la Congresul PNL!…”, a spus Cristian Tudor Popescu, potrivit gsp.ro.

Înainte de a veni la Transylvania Open, Emma Răducanu se va deplasa în Statele Unite ale Americii pentru a participa la Indian Wells. Turneul, unul dintre cele mai importante în afara celor de Grand Slam, are loc în California, în perioada 4-17 octombrie. De asemenea, sportiva cu origini românești este așteptată să participe și la turneul de la Moscova (18-24 octombrie).

Urmăriți Impact.ro și pe