E oficial! Ce emisiune va prezenta Denise Rifai la Kanal D. Anunțul tocmai a fost făcut

Iancu Andreea 22.09.2020, 15:11
E oficial! Ce emisiune va prezenta Denise Rifai la Kanal D. Anunțul tocmai a fost făcut

Denise Rifai este o prezență extrem de apreciată de public, mai cu seamă prin prisma faptului că obișnuia să fie extrem de dură în schimbul de replici cu politicienii invitați în emisiune. Deși a plecat de la Realitatea Plus, jurnalista nu a renunțat la televiziune. Acum, ea se pregătește să înceapă un proiect nou, după ce a semnat cu postul Kanal D.

“40 de intrebari cu Denise Rifai”, noua emisiune de la Kanal D

Denise Rifai s-a făcut remarcată în rândul jurnaliștilor datorită carismei și felului tranșant de a căuta adevărul. Deși a avut de-a face cu figuri emblematice din politica românească, Denise nu s-a sfiit să spună ce are de spus. Acum, după ce a luat o decizie neașteptată și a demisionat de la Realitatea, jurnalista vine în fața publicului cu un nou format.

Aceasta va prezenta emisiunea “40 de intrebari cu Denise Rifai”, o adevărată surpriză în grila de toamnă de la Kanal D. Celebra jurnalistă va avea în față o serie de personalitati din diverse domenii de activitate, într-o emisiune ce își propune să aducă în lumină sinceritatea.

Emisiunea este realizată după un format internațional și presupune ca invitatul să răspundă în timp de două minute la fiecare dintre întrebările adresat de Denise Rifai. Jurnalista va fi față în față cu sportivi, politicieni, cântăreți, medici, oameni de televiziune, actori, care vor divulga din secretele lor. Astfel, publicul va avea ocazia să îi cunoască mai profund pe cei de pe micul ecran.

Noua emisiune de la Kanal D va fi un test de sinceritate pentru invitați
Noua emisiune de la Kanal D va fi un test de sinceritate pentru invitați

Denise Rifai: „Formatul este unul aparte…”

Moderatoarea emisiunii este o profesionistă desăvârșită, cu experiență în jurnalism. Cu toate acestea, vorbește cu emoție despre debutul noului format. Denise Rifai promite însă să nu se dezică de la stilul care a consacrat-o.

Am emoții foarte mari și îmi doresc din toată inima să fie cea mai bună emisiune dintre toate cele pe care le-am realizat până acum. Formatul este unul aparte, sofisticat, elegant și m-a convins să spun imediat acestei provocări. Era nevoie de o asemenea emisiune unică în grila posturilor de televiziune de la noi. Este o nouă etapă în viața mea profesională, însă ce rămâne neschimbat este că voi fi aceeași Denise Rifai. Onestă, mereu în căutarea adevărului în raport cu invitații mei, dar și cu publicul pe care îl iubesc atât de mult și de care îmi este foarte dor”,  a spus Denise Rifai, potrivit unui comunicat oficial.

Denise Rifai are multă experiență în spate, după ce a fost prezentator de radio, reporter, prezentator de știri și prezentator și realizator de talk-show. Interviurile nu îi sunt, deci, străine. Denise a purtat conversații cu figuri importante ale scenei publice românești. Așadar, cei care apreciază prezența sa o vor urmări în curând la Kanal D în emisiunea “40 de intrebari cu Denise Rifai”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...