Denise Rifai se implică în scandalul momentului. Ce a putut să afirme prezentatoarea TV

Stan Filon 04.09.2020, 13:57
Denise Rifai se implică în scandalul momentului. Ce a putut să afirme prezentatoarea TV

Jurnalista Denise Rifai se implică în scandalul momentului, cel în care este implicat ministrul Transporturilor, Lucian Bode, care a suferit un accident rutier minor. Acesta nu se afla la volan, ci pe bancheta din spate, iar PSD cere acum demisia demnitarului.

Denise Rifai îi ia apărarea ministrului Lucian Bode, în scandalul accidentului rutier

Denise Rifai spune că Lucian Bode este linșat mediatic și nu i se pare normal acest lucru, mai ales că nu ministrul a fost cel care a condus mașina. Mai mult, acesta a declarat chiar că ațipise pe bacheta din spate atunci când a avut loc accidentul.

Jurnalista a scris un mesaj virulent pe pagina sa de Facebook, unde a fost asaltată de prieteni săi de pe Internet, care s-au împărțit imedat în două tabere. Aceasta acuză că se dorește ca accidentul lui Lucian Bode să se transforme într-un nou caz Gabriel Oprea, când și-a pierdut viața Bogdan Gigină, polițist din coloana oficială.

Denise Rifai îi ia apărarea ministrului Lucian Bode, în scandalul accidentului rutier
Denise Rifai îi ia apărarea ministrului Lucian Bode, în scandalul accidentului rutier

”Să se stipuleze clar și că e vinovat de toate greșelile șoferilor în mașinile în care se află”

„LE. Pai sa se schimbe legea, sa punem in fisa postului ministrului ca el trebuie sa dicteze viteza de deplasare a masinii in care se afla! Si sa se stipuleze clar si ca e vinovat de toate greselile soferilor in masinile in care se afla ! Si, cel mai important! Sa nu aiba voie sa manance, sa bea apa, sa citeasca sau sa atipeasca!

Eu nu zic ca nu sunt multi care fac abuz, dar oare ce se intampla acum nu e tot un fel de abuz??! Cumva, la noi, niciodata nu e bine, orice s ar intampla.

Eu nu inteleg care e toata treaba asta cu accidentul in care a fost implicata masina in care se afla ministrul Lucian Bode. Ce se vrea ??? Un nou caz Gabriel Oprea cu moartea politistului Gigina???! Acolo, da tragedie dar situatia nici pe departe nu poate fi comparata !!Lui Oprea ii placea sa se plimbe prin oras, si la coafor, cu antemergator. Dar cazurile nu au absolut nicio legatura.

In cazul de fata, ministrul inteleg ca a atipit. Nu avea voie sa atipeasca in timp ce spp ul conducea masina???
Nu. Chiar Nu pot sa Inteleg! Pai sa nu mai atipeasca, domne, oamenii prin masini! Eu nu inteleg ce se doreste cu toata amploarea pe care a luat o acest subiect.

Ps. Si nu e in regula! Demnitarii, oricum ar fi ei, trebuie sa aiba asigurata paza si transportul de un serviciu asa cum e SPP. Si nu poate fi invinuit demnitarul de pe bacheta din spate de absolut orice, doar ca trebuie sa avem un linsaj mediatic tot timpul.

Ps2. Vad ca nici la mine pe pagina Nu am dreptul sa mi spun punctul de vedere. Oare Cui oi fi uitat sa cer voie ???! :))”, a scris Denise Rifai pe Facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...