„E o diferență mare de vârstă”. Sătulă de critici, Doina Teodoru își apără relația cu Scărlătescu

Stan Filon 02.06.2023, 09:01

Doina Teodoru își apără relația cu Cătălin Scărlătescu. Cei doi s-au întâlnit în urmă cu mai bine de doi ani și se pare că a fost dragoste la prima vedere. Relația lor a devenit din ce în ce mai serioasă și fanii lor se așteaptă ca cei doi să facă pasul cel mare. Cu toate acestea, au fost și unele voci critice.

Doina Teodoru își apără relația cu Cătălin Scărlătescu de vocile critice

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din România. S-au întâlnit în urmă cu mai bine de doi ani și a fost dragoste la prima vedere. Actrița și celebrul chef și-au ținut relația departe de ochii curioșilor, însă într-un final și-au asumat-o.

„O văzusem pe Doina Teodoru la televizor, știam că e actriță, dar nu știam că este acea Doina Teodoru. Eu nu știam omul Doina Teodoru, doar artistul Doina Teodoru. Ne-am cunoscut în Vama Veche, eu eram cu marea mea iubire, marea, iar ea era… cu cineva pe-acolo. (râde) Apoi, la ceva timp, am fost la petrecerea unei amice comune și cred că acolo s-au înfiripat lucrurile între noi.

Doina Teodoru isi apara relatia cu Catalin Scarlatescu de vocile critice
Doina Teodoru isi apara relatia cu Catalin Scarlatescu de vocile critice

„I-am spus că vreau mulți copii și o casă cu trei etaje”

Când am cunoscut-o, da, i-am spus că vreau mulți copii și o casă cu trei etaje. (râde) Nu, glumesc! Vă dați seama că nu asta a fost ideea. Întâi ne-am dorit să ne cunoaștem cu adevărat și să o luăm efectiv pas cu pas: să vedem dacă trecem de primele 24 de ore, de prima săptămână, de prima lună, de prima ceartă, de primul scandal…”, a declarat Cătălin Scărlătescu.

De atunci, sunt de nedespărțit. Au participat împreună și la emisiunea America Express, când au avut ocazia să se cunoască mult mai bine. Chiar dacă cuplul respectiv are foarte mulți fani, mai sunt și unele voci care îi critică pentru diferența mare de vârstă dintre cei doi amorezi. 

„E o diferență mare de vârstă între noi”

Doina Teodoru are 33 de ani, pe când Cătălin Scărlătescu a împlinit 50 de ani. Așadar, sunt 17 ani diferență de vârstă între ei, însă ambii sunt foarte împăcați cu acest aspect. Fanii, însă, sunt răutăcioși câteodată, iar Doina Teodoru s-a săturat de aceste critici. Actrița a răbufnit și le-a dat un răspuns celor care îi critică.

„Orice ai face, ești judecat, mai ales în cazul nostru, că noi suntem un cuplu atipic. E o diferență mare de vârstă între noi și atunci suntem judecați. 17 ani (n.r. diferența de vârstă dintre ea și Scărlătescu). Știu că se poate și mai mult, dar în țara în care trăim încă există această mentalitate, că sigur trebuie să fie altceva la mijloc”, a declarat Doina Teodoru, în cadrul unei emisiuni TV.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...