Ce diferență de vârstă este între Gina Pistol și Smiley. Dovada că dragostea învinge tot

Badea Violeta 30.05.2023, 15:30

Gina Pistol și Smiley sau Andrei Tiberiu Maria, pe numele său adevărat, trăiesc o frumoasă poveste de iubire de mai bine de șapte ani de zile. Cei doi se înțeleg foarte bine și au împreună o fetiță pe nume Josephine, în vârstă de 2 ani, iar acum fosta prezentatoare TV și artistul au făcut pasul cel mare și și-au unit destinele. Evenimentul a avut loc weekend-ul care tocmai a trecut. Puțini știu, însă, că între proaspeții miri există o diferență de vârstă. Fosta vedetă de la Antena 1 este mai mare decât solistul!

Smiley, mai mic decât Gina Pistol

Gina Pistol și Smiley s-au cunoscut în urmă cu șapte ani de zile, la un concert al cântărețului. Cu toate că se știau din vedere de mai mult timp, cei doi nu s-au gândit niciodată că ar putea lega o relație mai puternică.

Și, cu toate astea, iată că soarta a avut un plan frumos pentru ei. Încetul cu încetul, cei doi au început să vorbească, să se viziteze și au devenit de nedespărțit. În urmă cu doi ani de zile, viața lor s-a schimbat și mai mult în bine, odată cu apariția micuței Josephine Ana.

Copilul i-a unit și mai mult pe cei doi, iar weekend-ul acesta au făcut pasul cei mare și s-au căsătorit. Însă, puțini sunt cei care știu că între Gina Pistol și Smiley este o diferență de vârstă de trei ani.

Fosta prezentatoare TV are 42 de ani în prezent, dar va împlini 43 de ani în luna decembrie a acestui an. În schimb, solistul are 39 de ani, urmând ca pe data de 27 iulie să schimbe prefixul.

Citește și Gina Pistol a cântat la propria nuntă. Piesa emoționantă aleasă de prezentatoarea TV. Momentul a fost filmat VIDEO!

Gina Pistol, Smiley si fiica lor
Gina Pistol, Smiley si fiica lor

„Sunt perfecți unul pentru altul”

Cu toate că există o mică diferență de vârstă între ei, Gina Pistol și Smiley sunt făcuți unul pentru altul. Nu o spunei noi sau fanii, ci Carmen Harra, cunoscuta clarvăzătoare. Aceasta le prevede un viitor strălucit împreună celor două vedete.

„Relația lor este extraordinară, pentru că este o relație karmică. El este un independent, un om care și d-asta se însoară târziu, dar (…) relațiile karmice sunt cele mai intense, extrem de puternice și trebuie să aibă loc. E o relație foarte bună, extraordinar de importantă pentru amândoi, ei au niște lucruri pe care trebuie să le rezolve împreună.

Sunt perfecți unul pentru altul. Ea este o extrovertită, o fermecătoare, iar el este un independent foarte greu de dus la altar. Dar ea este singura care l-a putut atrage în viața ei, a-l duce spre o căsătorie. Va fi o căsătorie datorită ei, extrem de fericită, ea îl balansează, îi aduce exact emoțiile de care are nevoie”, a declarat Carmen Harra, potrivit spynews.ro.

Citește și Smiley a anunțat unde pleacă în luna de miere cu Gina Pistol. Ce cadou a primit de la CRBL, fostul lui coleg din trupa Simplu: „Reușește să mă surprindă”!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...