E clar cine este noul iubit al Elenei Ionescu. Au plecat împreună la mare și au pus filmulețe din casa ei

Iancu Andreea 01.07.2020, 12:20

Elena Ionescu este marea finalistă și câștigătoare a reality show-ului ”Survivor România”. Totuși, dincolo de această performanță, cântăreața pare să trăiască și o poveste frumoasă în viața personală. Relația dintre Elena și pretendentul său prinde contur. Cei doi au petrecut timpul împreună și chiar au imortalizat momentele intime.

Elena și Emanuel, escapadă împreună

Idila dintre Elena Ionescu și Emanuel Neagu a putut fi observată încă din timpul competiției. Cei doi au fost colegi la Survivor România și nu au ezitat să se tachineze. Totuși, chiar și după încheierea concursului, vedeta și războinicul par să păstreze o relație apropiată. Astfel, Elena și Emanuel au petrecut timpul împreună, într-o escapadă la mare.

Valurile mării și nisipul fierbinte i-au servit Elenei drept cadrul perfect pentru filmarea unui videoclip nou la cea mai recentă piesă. Live-urile de pe Instagram și pozele îi arată pe cei doi extrem de fericiți.

Pe de altă parte, escapada de la mare s-a încheiat chiar acasă la vedetă. Astfel, Elena Ionescu și Emanuel au continuat distracția împreună. De asemenea, fanii își doresc din suflet să îi vadă pe cei doi formând un cuplu. Filmulețe postate de cei doi foști concurenți lasă să se înțeleagă că și ei își doresc mai mult de atât.

Elena Ionescu și Emanuel au o relație de prietenie Foto - cancan.ro
Elena Ionescu și Emanuel au o relație de prietenie
Foto – cancan.ro

Adevărul despre relația dintre cei doi

Totodată, Emanuel a decis chiar să mărturisească adevărul despre relația dintre el și Elena. Astfel, el a recunoscut că este îndrăgostit de vedetă și că o admiră foarte mult. De asemenea, Emanuel a dezvăluit că a încercat de-a lungul competiției să se apropie de Elena.

Este o femeie specială, minunată, îmi place mult, mult de ea. Însă, sunt mai timid și nu știu cum să abordez lucrurile. Atunci când ești atras de cineva, spui anumite glume, care speri la un moment dat să poată ajunge la sufletul persoanei căreia îi sunt adresate. Așa am făcut eu cu Elena la Survivor, încercam să mă apropii de ea…Am tot făcut pași mărunți, am încercat, mai ales de la unificarea echipelor să stau în preajma ei în tabără, să fiu mereu acolo. Chiar și acum, la terminarea show-ului. Totuși, suntem doar prieteni deocamdată, nu este nimic între noi de alt gen, vreau ca toată lumea să știe care este realitatea, a povestit Emanuel pentru wowbiz.ro, la emisiunea ”Ștafeta mixtă!”

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...