VIDEO

Dusan Uhrin a semnat contractul cu Dinamo după conferința în care a fost prezentat oficial. „De fiecare dată când vin, clubul are ceva probleme”

Sorin Barbu 12.03.2022, 12:18
Dusan Uhrin a semnat contractul cu Dinamo după conferința în care a fost prezentat oficial. „De fiecare dată când vin, clubul are ceva probleme”

Dinamo l-a prezentat oficial pe Dusan Uhrin, cu doar o zi înaintea partidei cu Rapid, primul duel din play-out. Antrenorul ceh l-a înlocuit pe Flavius Stoican, dar le-a dat emoții conducătorilor și a amânat semnarea contractului, nemulțumit de câteva dintre clauze. A dezvăluit de ce a acceptat să vină a treia oară la formația din „Ștefan cel Mare”, deși situația este gravă.

Dusan Uhrin, prima conferință la Dinamo

Dusan Uhrin a fost prezentat la Dinamo și își începe a treia aventură în „Ștefan cel Mare” cu un meci cu Rapidul lui Adrian Mutu. Tehnicianul ceh a ajuns miercuri în România, dar a tot amânat semnarea contractului. Nu parafase înțelegerea nici înainte de conferința oficială, dar a spus că lucrurile se vor rezolva. S-a ținut de cuvânt și în mai puțin de o oră, clubul a anunțat pe contul de Facebook semnarea contractului.

„Sunt pentru a treia oară la Dinamo, de fiecare dată echipa este într-o situație dificilă. Încerc mereu să fac tot ce pot să salvez Dinamo. De fiecare dată a fost dificil și au fost probleme. Situația e la fel și acum și încerc să fac tot ce ține de mine să salvez echipa.

Am văzut că sunt mulți jucători noi, nu îi cunosc pe toți, sunt câțiva care au mai rămas de data trecută. Toți suporterii trebuie să știe că voi da totul să salvez clubul Dinamo”, a declarat Dusan Uhrin.

Playsport.ro scrie că noul tehnician al formației dinamoviste va câștiga 8.000 de euro pe lună, plus un bonus de 25.000 de euro dacă scapă echipa de la retrogradare. „Câinii” au probleme mari de lot, înaintea partidei cu Rapid. Răzvan Patriche (35 de ani), Mirko Ivanovski (32 de ani), Cosmin Matei (30 de ani), Alexandru Răuță (29 de ani) și Antoni Ivanov (26 de ani) au probleme medicale și nu s-au antrenat.

„Îmi aduc aminte că situația din ultimul mandat a fost asemănătoare. Am salvat clubul de la retrogradare. Acum se vorbește din nou despre salvarea de la retrogradare, să ajungem la baraj. Am văzut că are probleme Gaz Metan Mediaș, dar nu trebuie să ne uităm la alte echipe. Va fi foarte greu la baraj, vom juca cu niște echipe foarte bune din Liga 2, avem și jucători accidentați.

Și data trecută am nevoie de timp să îmbunătățesc echipa, dar acest timp nu există și trebuie să fac tot ce e posibil. Tot ce vreau să le spun suporterilor este că voi da totul să salvez echipa și să ne salvăm de la retrogradare.”, a declarat Dusan Uhrin jr., într-o conferință de presă.

Dinamo a câștigat doar 4 partide în sezonul regulat și se află pe loc de baraj. Are 9 puncte după înjumătățire și se află la doar două puncte de locul care duce direct în Liga 2.

Urmăriți Impact.ro și pe