Durerea neștiută a Simonei Gherghe. Prezentatoarea TV a spus tot

Rădulescu Valentin / 21.07.2020, 18:52

Deși nu mai prezintă emisiunea Acces Direct, Simona Gherghe este încă foarte apreciată de o mulțime de oameni. Aceasta comunică cu urmăritorii săi și le dezvăluie lucruri minunate din familia ei. Recent, prezentatoarea tv a mărturisit și mai multe evenimente neplăcute din viața ei. Despre ce este vorba?

Simona Gherghe, detalii nebănuite din viața prezentatoarei TV

Aflată la vârsta de 42 de ani, fosta prezentatoare Acces Direct are parte de o familie minunată, având alături de ea un soț extrem de grijuliu și doi copii. Dar mulți nu știu că Simona Gherghe a trecut printr-o perioadă grea, înainte să rămână însărcinată pentru prima oară. Aceasta a mărturisit pe rețelele de socializare că la prima sarcină s-a luptat cu infertilitatea, iar timp de un an și jumătate, fosta prezentatoare a urmat un tratament. De astfel, Simona Gherghe a dezvăluit și faptul că voia să apele la fertilizare în vitro, dar din fericire nu a fost nevoie.

„La prima sarcină, da, am urmat un tratament de stimulare ovariană. (…) Am rămas însărcinată după mai bine de un an și jumătate de tratament. Și s-a întâmplat când mă hotărâsem să apelez la fertilizarea in vitro…”, a spus Simona Gherghe.

Durerea neștiută a Simonei Gherghe. Prezentatoarea TV a spus tot
Durerea neștiută a Simonei Gherghe. Prezentatoarea TV a spus tot

Simona Gherghe nu mai dorește încă un copil

Primul copil l-a adus pe lume la vârsta de 39 de ani, iar cel de al doilea la 41 de ani. Fosta prezentatoare Acces Direct a fost întrebată însă dacă va mai veni și un al treilea copil, răspuns la care a răspuns cu negativ. Simona Gherghe este foarte fericită și consideră că familia ei este completă în momentul de față, lucru ce se vede și în fotografiile pe care le publică alături de persoanele dragi.

„Nu! Suntem în formulă completă!”, a spus Simona Gherghe, întrebată dacă mai dorește încă un copil.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI