După un divorț cu cântec, Claudia Ghițulescu recunoaște unde a greșit. Ce vrea acum de la noul iubit: ”Nu aș putea fi cu un bărbat care nu face nimic cu viața lui!” EXCLUSIV

Rebeka Pascu 19.07.2023, 16:36
După un divorț cu cântec, Claudia Ghițulescu recunoaște unde a greșit. Ce vrea acum de la noul iubit: ”Nu aș putea fi cu un bărbat care nu face nimic cu viața lui!” EXCLUSIV

Claudia Ghițulescu este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate interprete de muzică populară. Pe plan profesional, artista în vârsta de 44 de ani se poate numi o femeie împlinită, căci are o carieră de succes, datorită talentului său nativ.

Pe de altă pate, în dragoste, lucrurile nu stau chiar atât de bine! Cântăreața a divorțat în urmă cu 4 ani ,de bărbatul care credea că îi va fi alături toată viața, după ce acesta i-a fost infidel! Claudia a recunoscut ,în exclusivitate pentru Impact.ro, unde a greșit în căsnicia cu fostul soț, dar și ce își dorește acum de la noul iubit!

Unde a greșit Claudia Ghițulescu în căsnicia cu fostul soț? Artista a pus pe primul loc cariera!

Fără doar și poate, Claudia este una dintre cele mai talentate artiste de la noi din țară, iar de-a lungul timpului s-a focusat pe muzică și pe carieră, astfel încât să își atingă obiectivele.

Munca i-a ocupat mare parte din timp, așadar a lăsat viața personală și s-a axat pe activitatea sa în domeniul muzical. Acum, cântăreața recunoaște că vrea să iubească și să fie iubită! În exclusivitate pentru Impact.ro, Claudia Ghițulescu a confirmat greșelile pe care le-a făcut în căsnicia cu fostul soț.

Vezi și: Solista cu chip de păpușă care a ajuns să trăiască din banii părinților. Totul s-a petrecut după divorț (Exclusiv)

“Nu am regretat niciodată că am pus pe primul loc cariera. Îmi place să iubesc, aș vrea să iubesc, dar am înțeles că pentru iubire, trebuie să acrozi timp. Pe un bărbat trebuie să îl cunoști. Aici am și greșit cu fostul soț. Trebuia să îi acord timp, să mă întâlnesc cu el, să ieșim, să mergem în vacanțe. E de înțeles și fostul soț, îl înțeleg. Am oameni care mă iubesc, publicul meu, dar trebuie să le acord și lor timp! ”, ne-a declarat Claudia Ghițulescu, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Claudia Ghițulescu, în căutarea unui nou iubit! Artista este foarte curtată!

La vârsta de 44 de ani, Claudia Ghițulescu se poate mândri cu un fizic de invidiat! Artista pune mare accent pe look-ul său, iar bărbații roiesc în jurul ei, datorită eleganței și frumuseții sale.

În exclusivitate pentru Impact.ro, artista ne-a declarat că în această perioadă este foarte curtată, însă viitorul său iubit trebuie să îndeplinească anumite criterii.

Citește și: EXCLUSIV. Claudia Ghițulescu l-a dat uitării pe soțul infidel. „Iubirea dă sens vieții”

“Am foarte mulți pretendenți, cred că este cea mai curtată perioadă din viața mea. Trebuie să mă facă să mă îndrăgostesc. În primul rând trebuie să fie foarte deștept. Trebuie să fie deștept și frumos. Țin foarte mult ca bărbatul de lângă mine să aibă o situație financiară bună. Am muncit foarte mult la viața mea. Ce pot să fac cu un bărbat care nu face nimic cu viața lui? Am casa mea, mașina mea. Eu am terminat master. Trebuie să fie un om harnic. Nu pot să am un bărbat care să se mulțumească cu 2000 de lei salariu. Eu mereu am avut mereu două job-uri: cântatul, plus alt job.”, ne-a mai dezvăluit Claudia Ghițulescu, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe