EXCLUSIV

Solista cu chip de păpușă care a ajuns să trăiască din banii părinților. Totul s-a petrecut după divorț (Exclusiv)

Nicu Stan, Ozana Mazilu 26.08.2021, 09:48
Solista cu chip de păpușă care a ajuns să trăiască din banii părinților. Totul s-a petrecut după divorț (Exclusiv)

Solista cu chip de păpușă a ajuns să trăiască din banii părinților. Greutățile s-au abătut asupra ei de parcă ar fi fost blestemată. A pierdut o sarcină, a divorțat de soțul care o înșela și s-a confruntat și cu serioase probleme financiare. Copleșită de lipsa banilor, dar și a datoriilor care s-au înmulțit, interpreta și-a închiriat apartamentul din București și s-a retras la Craiova.

Cântăreața de muzică populară cu chip de păpușă are greutăți mari. A fost nevoită să se retragă la casa părintească

Claudia Ghițulescu, solista de muzică populară cu chip de păpușă, a îndurat multe greutăți în ultimii ani. Solista s-a despărțit de soțul infidel, a avut probleme cu banii, iar ca totul să pară un blestem din cele mai rele, cântăreața a pierdut și o sarcină.

Astfel, pentru a se liniști, Claudia Ghițulescu s-a retras la Craiova, la casa părintească. Din plin, la necazurile Claudiei Ghițulescu a contribuit și pandemia de coronavirus, care a făcut-o să nu mai aibă cântări de niciun fel anul trecut, iar în acest an, abia dacă a avut câteva evenimente.

Claudia Ghitulescu a divortat. Sotul o insela
Claudia Ghitulescu a divortat. Sotul o insela

Claudia Ghițulescu a vorbit despre greutățile ei

Astfel, copleșită de greutăți artista de muzică populară a vorbit cu Playtech.ro despre delicata ei situație financiară, precum și despre decizia pe care a fost nevoită să o ia, să își închirieze apartamentul, de teamă să nu-l piardă fiind cumpărat prin credit la bancă.

”Am închiriat locuința din București, iar din acei bani achit ratele la bancă, n-am avut încotro, adunasem prea multe datorii, așa că am fost nevoită să plec din casa mea și să mă mut, cu părinții, la Craiova.

În București nu mai e nimic de făcut

Acum nu este de stat în București, n-ai ce face aici, merg cu mașina unde am nevoie și din Craiova, am permis auto de la 18 ani. La părinții mei, acasă, nu se simte pandemia, ei stau prin curte, sunt pensionari, își cresc nepoții.

Când eram la București, ei îmi trimiteau câte o lădiță cu prune, cu roșii. Acum tocmai am terminat de pregătit cu mama bulionul și dulcețurile, pentru iarnă, le băgăm la beci. Recunosc că am trăit în ultimul an cu ajutorul părinților, din pensia lor”, a dezvăluit Claudia Ghițulescu.

Solistei îi este frică de valul 4 al pandemiei, care ar putea duce la anularea evenimentelor

Solista se gândește cu groază la posibilitatea ca evenimentele la care ea participă să fie din nou anulate din cauza unui nou val al pandemiei.

Veteranii din muzica populară au pensie, au drepturi de autor, dar noi, din această generație, nu știu ce vom face. Aș fi deschis o afacere cu mâncare, cu haine, dar nu poți să faci ceva din nimic, când nu ai bani de investit.

Pandemia a afectat-o din plin pe Claudia Ghițulesu

De când cu pandemia nu mi-am mai cumpărat nimic, nici măcar o rochiță, m-am limitat cu cheltuielile, dar am destule haine, pe unele nu le-am purtat decât o dată”, a mai declarat Claudia Ghițulescu.

Urmăriți Impact.ro și pe