După ce Măruţă i-a zis că trebuie să slăbească, Andra a pus piciorul în prag. Ce face pentru a arăta bine

Cristian Cojocaru 11.04.2021, 08:09
După ce Măruţă i-a zis că trebuie să slăbească, Andra a pus piciorul în prag. Ce face pentru a arăta bine

În urmă cu o lună se zvonea că Andra ar fi din nou însărcinată din cauza kilogramelor în plus. Cătălin Măruţă și-a confesat nemulțumirea cu privire la noile rontunjimi ale soției spunându-i să slăbească, astfel că Andra s-a pus pe treabă.

Andra s-a pus pe treabă după ce Măruţă i-a zis să slăbească

Totul prindea un strat de probleme în familia cunoscutului prezentator. Cătălin Măruță, i-a spus soției sale că a luat ceva kilograme în plus, iar acest lucru nu ar fi pe placul nici unuia dintre cei doi. Inițial, se vehicula zvonul că jurata de la Românii au Talent ar fi însărcinată, deși acest lucru s-a dovedit a fi fals.

”Chiar îmi doresc să nu mai zică lumea că sunt gravidă, fără ca eu să fiu. Dacă vreodată se va întâmpla, atunci e binevenit. Acum nu pot să spun că am în plan acest lucru, întrucât am și fată, și băiat, deci am tot ce am visat. Nu ne-am propus să mărim familia și nu avem de gând acum să se întâmple acest lucru. E greu, cumva, să stau mereu să explic că nu sunt însărcinată”, declara Andra la acel moment.

La un moment dat, prezentă în cadrul matinalului Morning Zu, Andra a făcut mărturisiri cu privire la nemulțumirile lui Cătălin cu privire la aspectul său. Astfel, prezentatorul ar vrea ca ea să mai slăbească, însă și el la rândul lui s-a apucat de alergări.

”Cătălin m-ar vrea cu vreo 5 kg mai puțin!”. Nu se pune problema de ceva neplăceri matrimoniale, a fost doar o declarație pe care prezentatorul Pro TV a făcut-o într-un interviu la un moment dat. Nici gând de vreo supărare din partea soției, mai degrabă o… completare: El zice 5, eu zic 10. O să se întâmple și asta, nu mă stresez. Să înceapă cântările, o să revin la programul meu normal și atunci cu siguranță vor reveni și kilogramele de demult!”, a declarat vedeta.

Catalin s-a apucat de alergat acum aproximativ o luna, iar Andra i-a luat-o pe urme
Catalin s-a apucat de alergat acum aproximativ o luna, iar Andra i-a luat-o pe urme

“Am început deja mişcarea”

Din cauza pandemiei de coronavirus, proporțiile Andrei s-au mai rotunjit, cum de altfel foartă multă lume a mai pus kilograme extra. Vedeta a mărturisit însă că are și o plăcere nevinovată pentru dulciuri.

”În pandemie, toată lumea a pus câteva kilograme, iar eu sunt unul dintre acei oameni. La mine, surplusul se depune în diferite zone ale corpului, nu neapărat în cele mai fericite locuri. Recunosc, îmi plac dulciurile.

Acasă am doi copii care vor mereu ceva dulce și le gătesc, facem brioșe, mai vine o prietenă cu vreo prăjitură nouă să o încerc. Zilnic am parte de ispite, că să zic așa. Îmi și place, pentru copii, să avem genul acesta de prăjituri gătite în casă, să știu că sunt de bună calitate. Nu le dau dulciuri din comerț. Motiv pentru care, fiind o pofticioasă din naștere, nu mă pot abține și mai gust”, a mai spus Andra, potrivit cancan.ro.

Zis și făcut!  După ce Cătălin Măruță și-a început antrenamentele serioase pentru a da jos din kilogramele câștigate în pandemie, a venit și rândul Andrei. Aceasta a început să alerge în parc Herăstrau dimineața, după care are parte de un antrenament care include și abdomenele, după cum afirmă pe pagina sa de Instagram.

“Am început deja mişcarea. 8.600 de paşi am făcut în această dimineaţă deja, am dat o tură de Herăstrău. Acum urmează şi antrenamentul, cu abdomene cu tot. Beau foarte multă apă”, a povestit Andra fanilor săi.

Urmăriți Impact.ro și pe