VIDEO EXCLUSIV

După 14 ani de căsătorie, Simona Pătruleasa recunoaște care a fost cel mai greu moment prin care a trecut alături de Sabin, soțul ei: „Multe cupluri se despart de la asta!”. VIDEO EXCLUSIV

Andreea Archip 13.09.2022, 20:45

Simona Pătruleasa a reușit să îmbine cariera cu viața profesională, reușind să fie una dintre cele mai apreciate știriste, dar și să aibă o familie reușită. Vedeta Kanal D a povestit în exclusivitate pentru Impact.ro, cât de important a fost sprijinul pe care l-a avut din partea soțului ei, Sabin Ivanof, în perioada în care a urmat tratamente pentru a deveni mamă. “Sabin m-a susținut enorm, adică fără ajutorul lui, nu aș fi reușit, clar!”, ne-a spus ea.

Cel mai dificil moment din căsnicia Simonei Pătruleasa

Înainte să lucreze în televiziune, Simona Pătruleasa a fost învățătoare și munca alături de copiii a făcut-o să își dorească cât mai repede un copil, pentru a fi o mamă tânără. Doar că dorința ei s-a concretizat mult mai târziu, când în viața ei a apărut omul de faceri Sabin Ivanof. Cu toate că multă lume nu credea că povestea lor de dragoste va dura prea mult, iată că Simona și Sabin au aniversat vara trecută 14 ani de mariaj. Știrista de la Kanal D nu a ținut niciodată cont de gura lumii.

“Așa se întâmplă în lumea asta. Mereu cei care se căsătoresc sunt puși așa într-un con de umbră, de fapt întâi sub lupă și apoi intră așa într-un con de umbră și după vreo 20 de ani, lumea: vai, uite, ăștia au rezistat sau nu! Pe mine nu m-a interesat. Nu mă gândeam neapărat că ar putea să aibă sau să nu aibă dreptate, pentru că viața e așa cum e, imprevizibilă, se pot întâmpla multe pe parcurs. Nu m-am gândit, nu mi se părea un subiect care să mă intereseze foarte tare. M-am gândit că o să trăiesc lucrurile așa cum vin de la sine și dacă sunt așa cum trebuie, Doamne ajută!”, ne-a povestit ea.

Simona Pătruleasa: “Mă vedeam mamă de pe la 20 și ceva de ani”

Vedeta Kanal D mărturisește că în momentul în care l-a întâlnit pe Sabin și și-au întemeiat o familie, și-a dorit copii.

“Eu îmi doream copii de multă vreme, eu mă vedeam mamă de pe la 20 și ceva de ani, nu a fost să fie, pentru că nici nu mi-am găsit pe cineva cu care să mă potrivesc și cu care să-mi doresc să fac un copil. Dar când m-am căsătorit cu Sabin, lucrurile au venit de la sine, adică faptul că ne-am căsătorit implicit se înțelegea că ne dorim și un copil sau că vrem să avem copii. Copilul s-a lăsat așteptat, a venit destul de greu, dar Doamne ajută, bine că a venit!”, a mărturisit, pentru Impact.ro, Simona Pătruleasa.

Simona Pătruleasa: “Mi se părea nedrept că trec prin așa ceva”

Fericirea știristei a fost umbrită de faptul că nu reușea să rămână însărcinată. Avea deja 35 de ani și intrase în panică din această cauză. După investigații medicale amănunțite, știrista a recurs la tratamente, fertilizarea în vitro fiind soluția salvatoare. Chiar și așa, lucrurile nu au fost deloc simple. Simona a trecut prin trei proceduri nereușite, una efectuată în România și alte două în Germania.

A patra oară a fost cu noroc, fertilizarea in vitro fiind făcută în țară. Perioda aceea a fost cea mai grea încercare pentru cuplul Pătruleasa – Ivanof, stresul fiind uriaș și din cauza tratamentelor nereușite, care nu s-au soldat cu sarcina mult așteptată.

“Și pentru mine a fost foarte grea, pentru că mi se părea nedrept că trec prin așa ceva și nu-mi venea să cred. Dar Sabin m-a susținut enorm, adică fără ajutorul lui, nu aș fi reușit, clar! Pentru că știu cupluri foarte multe, care și-au dorit sau își doresc copii și nu au reușit sau chiar au ajuns să se despartă din cauza faptului că nu e ușor să treci prin așa ceva. Sunt momente foarte grele și dacă partenerul nu te susține întru totul, e foarte greu”, a declarat, pentru Impact.ro, Simona Pătruleasa.

În septembrie 2011, vedeta devenea, pentru prima dată, mamă, ea aducând-o pe lume pe Ingrid. Cum și ea și soțul ei mai au frați, și-au dorit ca fiica lor să aibă un partener de joacă. Simona a rămas din nou însărcinată, însă a pierdut sarcina la doar 10 săptămâni. Acela a fost momentul în care a abandonat ideea de a mai deveni mamă și de a se bucura de familia pe care o are, fiind extrem de fericită că are o fetiță.

Video: Daniel Bălan

Urmăriți Impact.ro și pe