Dumitru Dragomir îl face praf pe Adrian Mititelu: „Mititelu e un zero, mă, oameni buni!” De ce i-a aruncat aceste cuvinte grele

Marian Cărăvan 06.11.2020, 12:52
Dumitru Dragomir îl face praf pe Adrian Mititelu: „Mititelu e un zero, mă, oameni buni!” De ce i-a aruncat aceste cuvinte grele

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal iese la atac după arestarea lui Adrian Mititelu. Dar nu pentru a-l apăra pe patronul echipei FC U Craiova 1948. Dumitru Dragomir îl face praf pe Adrian Mititelu.

Reacția dură a lui Dumitru Dragomir după arestarea lui Adrian Mititelu

Patronul echipei U Craiova 1948 a fost condamnat la trei ani și jumătate de închisoare cu executare. Adrian Mititelu a fost ridicat din propria locuință și transferat în penitenciar. Acesta susține că i se face o mare nedreptate și că face închisoare nevinovat. La scurt timp a venit o replică dură a fostului președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal. Dumitru Dragomir îl face praf pe Adrian Mititelu.

„Mie îmi pare rău de el, să fiu sincer. Nu el trebuia să ia condamnarea asta, ci Moise, juristul care l-a băgat în toate prostiile. Nu trebuia să îl bage în toate prostiile. Eh, e arestat pe nedrept pe dracu’! Dar nu e singurul vinovat. E un jurist care l-a împins la toate prostiile.

Mititelu e un zero, mă, oameni buni! Nu a făcut nimic bun, a distrus totul în jurul lui. A escrocat niște bătrâni, le-a luat pământurile și le-a vândut scump. Hai, domne, lăsați-mă, dracu’, cine câștigă din brutărie? Dar, încă o dată spun, îmi pare rău că e la pușcărie. Nici dușmanii dușmanilor mei nu vreau să ajungă la pușcărie”, a spus Dumitru Dragomir, la ProSport Live.

Adrian Mititelu se considera nevinovat. Dumitru Dragomir il face praf
Adrian Mititelu se considera nevinovat. Dumitru Dragomir il face praf

Ce a hotărât instanța în cazul lui Adrian Mititelu

Patronul echipei de fotbal U Craiova 1948 a ajuns după gratii. După ce săptămâna trecută afirma că nu poate ajunge sub nicio formă la închisoare, seara trecută Adrian Mititelu a fost arestat. La auzul verdictului, omul de fotbal a putut să spună doar: „Am fost executat”.

Speța în urma căreia Mititelu a ajuns în spatele gratiilor este legată de fotbal. Transferul lui fotbalistului Mihai Costea la FCSB ar fi fost efectuat în condiții ilegale.  Adrian Mititelu l-ar fi cedat pe Mihai Costea la FCSB, în condițiile în care atacantul se afla, la acea oră, sub sechestru, după ce Universitatea Craiova fusese dezafiliată. În primă instanță, Adrian Mititelu a fost achitat pentru faptă. Dar, la Apel, judecătorii au schimbat decizia:

„Curtea de apel condamnă pe inculpatul MITITELU ADRIAN MARIN la 3 ani închisoare pentru comiterea infracţiunii de evaziune fiscală, pedeapsă ce se va executa în regim de detenţie. În baza art 66 alin 1 lit a şi b C.pen interzice inculpatului dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice şi dreptul de a ocupa o funcţie ce implică exerciţiul autorităţii de stat, cu titlu de pedeapsa complementară, pe o durată de 3 ani, ce se va executa conform art 68 alin 1 lit c) C.pen.”, se arată în decizia Curții de Apel.

Urmăriți Impact.ro și pe