Drumul spre EURO 2021 | Danemarca U21 – România U21, primul meci din preliminarii: la ce oră începe partida – VIDEO

Tricolorii din naționala de tineret joacă marți, 10 august, primul meci din preliminarii EURO 2021. După performanța uriașă din vară, când a fost la un pas să joace marea finală, naționala U21 a României, antrenată de Mirel Rădoi, speră, din nou, la o calificare la turneul final.

Primul meci din preliminariile EURO 2021 e disputat de România U21 în deplasare, cu Danemarca. Jucătorii antrenați de Mirel Rădoi vor juca marți, 10 august, pe Nordjyske Arena din Aalborg.

Pe site-ul oficial al Federației Române de Fotbal au apărut și numele jucătorilor convocați de Mirel Rădoiu. Naționala de tineret are și un nou număr 10.

Tricoul îi va reveni altui jucător după ce Ianis Hagi a fost promovat la prima reprezentantivă.

EURO 2021 | La ce oră se joacă Danemarca U21 – România U21

Nationala de tineret a României s-a calificat în semifinalele EURO U21

Noul număr 10 al echipei de tineret a naționalei României va fi purtat de Denis Drăguș. El e considerat un jucător extrem de promițător, iar Mirel Rădoi ar fi vrut să-l folosească și la precedentul turneu final.

Draguș s-a accidenta, însă, și nu a mai putut juca. El a fost transferat în această vară la Standard Liege.

Antrenorul naționalei de tineret, Mirel Rădoi, e încrezător în jucătorii săi.

“Începem un drum nou, e un nou început. Sper să fie un prim pas fericit şi să ne întoarcem acasă cu toate punctele. Întâlnim o echipă cu un selecţioner nou, un spaniol, Albert Capellas, dar ne-am documentat bine. În plus, am avut pe cineva la amicalul lor cu Ungaria. E clar că singuri am ridicat nivelul aşteptărilor, prin ceea ce am arătat pe teren. Asta nu e un lucru rău, ba din contră. Românii vor din nou să ne vadă acolo şi au încredere în noi că vom reuşi. Asta ne motivează suplimentar. Nu vrem să îi dezamăgim”
Mirel Rădoi, selecționer România U21

Partida dintre Danemarca U21 și România U21 e programată la ora 19:30.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI