Drama trăită de Emilia Ghinescu. Cântăreața de muzică populară, supusă la bătăi și umilințe crunte în copilărie

Ana-Maria Tudor 09.06.2023, 18:12
Drama trăită de Emilia Ghinescu. Cântăreața de muzică populară, supusă la bătăi și umilințe crunte în copilărie

Emilia Ghinescu a acordat un interviu emoționant în care și-a deschis inima și a vorbit despre traumele pe care le-a suferit în copilărie din cauza tatălui său vitreg. În interviu, ea a mărturisit că a fost supusă unor bătăi și umilințe crunte, care și-au lăsat amprenta asupra vieții sale.

Artista a aflat că tatăl ei nu era de fapt tatăl biologic

Emilia Ghinescu a dezvăluit într-un interviu tulburător traumele pe care le-a trăit în copilărie din cauza tatălui său vitreg. Deși mereu zâmbește în fața publicului, artista a avut parte de o realitate dureroasă. În primii zece ani ai vieții, Emilia a locuit împreună cu părinții și sora sa într-un apartament din Pitești. Cu toate acestea, totul s-a schimbat când a aflat că bărbatul pe care îl consideră tată biologic era de fapt tatăl ei vitreg. Această descoperire i-a provocat o suferință profundă și a deschis ușa unor experiențe traumatizante.

„Adevărul care m-a durut pe mine cel mai tare a fost că tatăl meu nu era tatăl meu și că eram, oarecum, fata lui vitregă. Atunci am înțeles de ce mi se întâmplau toate lucrurile. Aveam în jur de 10 ani. Am aflat atunci când am învățat să citesc și am găsit cele trei certificate de naștere și nu înțelegeam de ce pe toate trei era aceeași dată de naștere, cu nume diferite de familie și același prenume. Bunica mi-a explicat ce s-a întâmplat, care este adevărul și atunci am început să înțeleg de unde atitudinea tatălui față de mine.”, a spus ea la emisiunea La Măruță.

Emilia Ghinescu a dezvăluit că și-a găsit liniștea și sprijinul în brațele bunicilor săi, iar timpul petrecut alături de părinții săi a fost marcat de nefericire. În cadrul interviului, artista a mărturisit că mama sa a fost și ea victima violențelor domestice, cauzate de soț, ceea ce a determinat-o să fugă de acasă în mai multe rânduri, indiferent de condițiile meteo.

„Îmi aduc aminte că mama a făcut un platou de salată de boeuf, iar eu, micuță fiind, nu am ajuns să îl iau din frigider și nici nu mi-a trecut prin cap să mă urc pe scaun. Am scăpat platoul pe jos, salata s-a împrăștiat, iar platoul s-a spart. Atunci când a venit tata, m-a luat de picioare și m-a bătut cu capul în jos. Am mâncat bătaie invers. Ne bătea cu furtunul de la mașina de spălat sau cu o curea”, a mai spus artista.

Emilia Ghinescu: „Aveam inima cât un purice pentru că nu știam ce am mai făcut greșit”

Cum arată Emilia Ghinescu, după o lungă absență de pe scenă. Artista a încins plaja la 41 de ani FOTO

La vârsta de 10 ani, mama lui Emilia Ghinescu a divorțat de bărbatul care le-a provocat numeroase traume. Pentru prima dată în viața ei, Emilia a simțit liniștea și fericirea. Cu toate acestea, urmele lăsate de abuzurile suferite au rămas adânc înrădăcinate în sufletul artistei. Chiar și simplii pași ai tatălui vitreg o făceau să tremure de spaimă.

„De fiecare dată când venea de la serviciu îl auzeam pe scări. Aveam inima cât un purice pentru că nu știam ce am mai făcut greșit și din ce aș mai putea să mănânc bătaie. Ceva-ceva trebuia să se întâmple. Nu am avut o copilărie fericită. Aș minți să spun acest lucru”, a mai spus Emilia Ghinescu.

 

 

Urmăriți Impact.ro și pe