Drama prin care trece Laurențiu Reghecampf, nu-l mai interesează nici de divorț. Mama lui se luptă cu o boală necruțătoare

Ioana Bucur, Ionuț Vieru 20.07.2021, 14:19
Drama prin care trece Laurențiu Reghecampf, nu-l mai interesează nici de divorț. Mama lui se luptă cu o boală necruțătoare

După declarațiile sfâșietoare date de Anamaria Prodan, tăcerea antrenorului acuzat de infidelitate a fost, în sfârșit, explicată. Care este drama prin care trece Laurențiu Reghecampf, pe care nu-l mai interesează nici de divorț. Mama lui se luptă cu o boală necruțătoare.

Drama prin care trece Laurențiu Reghecampf

După ce s-a ținut tare în ultimele săptămâni, negând cu vehemență orice discuție legată de divorț, Anamaria Prodan, cu lacrimi în ochi, a mărturisit jurnaliștilor de la Playsport.ro că este posibil ca soțul ei să aibă o amantă.

În tot acest timp, tăcerea celebrului antrenor era imposibil de ignorat. Contactat de Playsport.ro, Laurențiu Reghecampf a dezvăluit drama prin care trece familia sa, suferință ce pare că i-a pus ordine în gânduri: mama sa este grav bolnavă, medicii diagnosticând-o cu o formă de cancer.

„Mă înţelegeţi că în condiţiile în care mama mea e în situaţia asta, în care urmează un tratament de combatere a cancerului, nu mă mai interesează nimic altceva, nici lucrurile banale, nici fotbalul!”, a sunat sec declaraţia unuia dintre cei mai apreciaţi antrenori ai tânărului val, potrivit Playsport.ro.

Este singurul subiect pe care soțul Anamariei Prodan a vrut să îl discute, evitând orice alt comentariu, orice altă întrebare. Şi asta în condiţiile în care presa sportivă îl anunţă iar ca principala ţintă a celor de la FCSB pentru banca tehnică a echipei, după ce startul în noul sezon competiţional nu a stat sub cele mai bune auspicii cu Dinu Todoran la timonă.

Drama prin care trece Laurențiu Reghecampf
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a recunoscut că Reghecampf ar avea amantă

Este imaginea familiei perfecte, pe care impresara s-a chinuit atâția ani să o construiască, doar o iluzie? Anamaria Prodan a recunoscut, cu inima zdrobită, că soțul său ar avea o amantă. De curând, tehnicianul a fost surprins în imagini cu o femeie, în Deltă. Fotografiile au ajuns și în fața soției sale, care a admis idila partenerului său de viață.

Știu că ai văzut pozele neblurate. Chiar și în aceste condiții, tu în continuare negi că soțul tău a fost în Deltă cu alte femeie?

„Nu, nu neg, dar cine mă cunoaște bine, știe că eu continui să iau apărarea oamenilor dragi mie chiar și atunci când eu știu că ei au greșit. În ciuda a tot ceea ce se întâmplă, eu am să încerc până în al 99-lea ceas să îmi salvez familia, pe care știu că o țară întreagă a admirat-o și o admiră foarte mult”, a explicat ea pentru sursa citată.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...