Drama prin care trece de patru ani Elena Cîrstea. Ce spune despre moartea fiului ei

Rădulescu Valentin 29.09.2020, 17:02

De când fiul Elenei Cârstea a decedat, artista a trăit o dramă continuă timp de 4 ani. Alături de soțul ei, Glenn Muttart, au trecut prin momente foarte dificle, mai ales că nici acum nu știu adevăratul motiv pentru care fiul lor s-a stins din viață. Ce s-a întâmplat încă de atunci cu vedeta?

Elena Cârstea, drama prin care trece de patru ani!

Vedeta și soțul ei trăiesc și în prezent o dramă, după ce fiul lor, Brett Thomas Muttart, s-a stins din viață la vârsta de doar 30 de ani. În urmă cu 4 ani, Elena Cârstea anunța pe rețelele de socializare că este sfâșiată de durere. Aceasta a încercat să treacă peste toată durerea cu ajutorul unui psiholog, dar nici așa nu s-a putut reface complet.

Încă de atunci, Elena Cârstea nu a aflat adevăratul motiv pentru care fiul ei vitreg s-a stins. La aceea vreme, Brett Thomas, a fost găsit mort în casa în care locuia cu chirie, iar autoritățile au spus că ar fi vorba despre un infarct. Elena și soțul ei au fost însă sceptici în această privință, deoarece fiul lor era un tânăr perfect sănătos și care iubea sportul.

„Am avut parte 10 ani de cel mai minunat fiu pe care și-l poate dori cineva. Astăzi, cu durere în suflet, Brett Thomas Muttart, 30 de ani, a trecut în neființă. Dumnezeu să-ți odihnească sufletul, copilule. Eu și Glenn suntem sfâșiati de durere”, scria Elena Cârstea în 2016 pe rețelele de socializare.

Drama prin care trece de patru ani Elena Cîrstea. Ce spune despre moartea fiului ei
Drama prin care trece de patru ani Elena Cîrstea. Ce spune despre moartea fiului ei

Fiul vitreg al Elenei Cîrstea avea probleme cu drogurile

După ce s-a întâmplat evenimentul nefericit, apropiații tânărului spuneau că acesta avea probleme cu drogurile, iar înainte cu câteva ore de la deces, și-ar fi injectat heroină, provocând astfel o supradoză.

Elena Cârstea nu voia să creadă acest lucru, deoarece în urmă cu șase luni de la moartea sa, băiatul a fost internat într-o clinică de dezintoxicare pentru a trata dependența de droguri și alcool. Așadar, familia a susținut pe atunci că acest lucru nu avea cum să se întâmple. De asemenea, vedeta a mărturisit că avea un job stabil și o iubită la care ținea foarte mult.

Poliția a deschis și o anchetă în acest caz, deoarece prietenii lui Brett au mărturisit că acesta cumpărase heroină cu doar o zi înainte de la evenimentul nefericit. Din păcate însă, căutările efectuate de polițiști nu au putut să le spună Elenei Cârstea și soțului ei adevăratul motiv pentru care fiul lor a încetat să mai trăiască.

„Avea visuri mărețe și iubea viata. Destinul lui s-a încheiat însă tragic, pentru că, în urma cu câțiva ani, a decis să încerce heroina. Credea că va fi o singură dată. Dar din moment ce acea ușă a fost deschisă, lui i-a fost imposibil să o mai închidă. Sper că tinerii care vor citi asta vor înțelege pericolul pe care îl reprezintă drogurile. Vă rog să întelegeți că nu veți știi niciodată daca drogul pe care intenționati să-l luați este cel care vă va deschide acea ușă”, spunea soțul vedetei în anul 2016.

Urmăriți Impact.ro și pe