Drama prin care a trecut Mihai Petre de la Românii au Talent. ”Boala a căzut ca un trăsnet”

Redacția IMPACT 03.04.2020, 16:22
Drama prin care a trecut Mihai Petre de la Românii au Talent. ”Boala a căzut ca un trăsnet”

Emisiunea Românii au Talent a ajuns la sezonul cu numărul 10. Show-ul e urmărit cu sufletul la gură de către telespectatorii curioși să descopere cei mai noi și talentați concurenți. Însă, nu mulți dintre fani știu că unul dintre jurații acestui show a traversat momente foarte tragice. Și nu este singurul, pentru că drama prin care a trecut Mihai Petre e una similară și cu a juratului Florin Călinescu.

Drama prin care a trecut Mihai Petre de la Românii au Talent

Mihai Petre este una dintre cele mai îndrăgite personalități ale showbiz-ului autohton. Pe lângă aparițiile din foarte multe sezoane ale emisiunii Românii au Talent, telespectatorii și-l amintesc și din show-ul Dansez pentru tine. Odată cu acel moment, când a devenit cunoscut la nivel național, în 2006, s-a aflat că juratul PRO TV nu este tocmai un novice în lumea aristică. Acesta practică dansul de foarte multă vreme și în prezent a fost nevoit să își închidă temporar și studioul de dans pe care îl deține, din pricina pandemiei resimțită și în România.

Totodată, fanii lui Mihai Petre mai știu că acesta formează unul dintre cele mai solide cupluri cu Elwira Duda. Aceștia au împreună două fiice, pe nume Catinca și Ariana Ilinca. Însă, mulți vor rămâne surprinși să constate că vedeta nu a avut tocmai o viață ușoară. A început să practice dansul la vârsta de 8 ani, iar la 14 ani deja devenea un campion național, în dansul sportiv. Totodată, Mihai Petre a cunoscut-o pe cea care avea să îi devină și soție, Elwira, în anul 2001. Inițial, aceștia au fost parteneri de dans și au câștigat împreună numeroase concursuri tematice.

Drama prin care a trecut Mihai Petre de la Românii au Talent Boala a căzut ca un trăznet
Juratul de la Românii au Talent a trecut printr-o reală dramă

Tatăl lui Mihai Petre s-a stins înainte de vreme

Cel de la care a moștenit un asemenea talent artistic a fost chiar tatăl lui, Marian Petre. Din păcate, însă, bărbatul s-a stins din cauza unei boli cumplite. Drama pe care celebrul instructor de dans a traversat-o a fost una care l-a marcat puternic. Despre toate acestea, cea care a oferit în trecut mai multe detalii a fost chiar mama lui Mihai Petre. Bărbatul a dispărut înainte de vreme, la doar 53 de ani, fiind răpus de cancer. Juratul Românii au Talent și-a văzut tatăl dansând ultima oară pe 23 martie 2005.

“Noi am fost tot timpul o familie unită, ne-am înțeles din priviri. Iar pentru Marian, Mihai și Alina reprezentau totul. Boala asta necruțătoare care a luat milioane de oameni (n.r.: cancerul) a căzut ca un trăsnet. Îmi aduc aminte că am mers cu Marian pentru un consult de rutină, pentru ca în final doctorii să ne dea cumplita veste, cancer pulmonar. Nu ne venea să credem! Parcă trăiam un coșmar. Din păcate, boala a evoluat galopant, iar în câteva luni s-a prăpădit”, povestea Coca Petre, mama juratului, într-un interviu pentru wowbiz.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe