Dramă pentru Adriana Iliescu. Ce a pățit cea mai bătrână mamă din România, la 82 de ani

Rădulescu Valentin 17.07.2020, 13:02

Adriana Iliescu are parte de drame și la vârsta de 82 de ani. Cea mai bătrână mamă din România se luptă în continuare pentru ca fetița ei ca să aibă o viață liniștită. Cu ce se confruntă Adriana Iliescu de ani întregi?

Adirana Iliescu, drama cea celei mai bătrâne mame din România

Adriana Iliescu se află la vârsta de 82 de ani și a dorit mereu ca Eliza Maria, fiica ei, să aibă o viață frumoasă și lipsită de griji. De-a lungul timpului, femeia a dus lupte în fața instanțelor pentru partea ei de moștenire, iar în continuarea încearcă să își mențină optimismul. Totodată, fosta profesoară Universitară a spus că în caz că nu va mai fi, fetița ei va rămâne în grija doctorului care a efectuat fertilizarea în vitro, Bogdan Marinescu, care totodată este și nașul fetiței.

„Eu sper că se vor termina şi că voi câştiga, problema este să se termine în favoarea mea, judecătorii să fie obiectivi şi eu să nu mai fac alte demersuri

Dacă nu apare vreo boală, eu cred că Dumnezeu mă va ţine să îmi văd copila bine. Iar dacă totuşi ceva se întâmpla, eu îi las moştenire două apartamente şi o las în grija doctorului Bogdan Marinescu, cel care m-a ajutat cu fertilizarea in vitro şi care este şi naşul fetiţei”, a spus Adriana Iliescu în anul 2018.

Dramă pentru Adriana Iliescu. Ce a pățit cea mai bătrână mamă din România, la 82 de ani
Dramă pentru Adriana Iliescu. Ce a pățit cea mai bătrână mamă din România, la 82 de ani

Adriana Iliescu, într- continuă luptă cu rudele

Deși este considerată cea mai bătrână mamă din România, femeia duce o luptă continuă cu rudele, iar totul a început încă din 2004. Atunci Adriana Iliescu a moștenit de la părinți o centură de teren, care ar fi fost vândute de rude împreună cu partea ei de moștenire. Totodată, această bucată de teren era și calea de legătură între casa Adrianei Iliescu și drumul principal din Bălcești. Între fosta profesoară și Rădulescu Maria(o rudă de a ei), a izbucnit un scandal imens.

Rudele femeii au decis să vândă partea lor de moștenire, iar bucata de teren revendicată de Adriana Iliescu a fost dată cu tot terenul. Așadar, fosta profesoară a început să își acuze rudele, deoarece au vândut un teren de 200 de metri pătrați, care îi aparținea, iar astfel a solicitat anularea actului de vânzare-cumpărare. Până acum însă, judecătorii nu i-au dat dreptate Adrianei, iar în urma tuturor expertizelor efectuate, s-a constatat faptul că decizia rudelor sale nu i-au afectat moștenirea. Așadar, Adriana Iliescu a fost obligată să plătească cheltuielile judecătorești în valoare de 800 de lei.

„Totodată, nu s-a  invocat nici în acest caz, un temei juridic și nu s-a procedat în termen pe rol, iar după termenul de un an s-a judecat perimarea. Învederează în privința celui de-al doilea dosar (…) că prin decizia civilă nr. 83/R din data de 16 mai 2019 a Tribunalului Vâlcea s-a admis excepția tardivității formulării cererii de recurs, decizia fiind  irevocabilă”, se arată în decizia instanței.

Urmăriți Impact.ro și pe