Banii pe care îi va primi fiica Adrianei Iliescu: cea mai bătrână mamă din România îi lasă o avere fetei înfiate

Rădulescu Valentin 25.05.2020, 20:48

Adriana Iliescu se află la o vârstă înaintată, fiind totodată și cea mai bătrână mamă din România. Recent, femeia a mărturisit ce îi va lăsa moștenire fiicei sale după ultima suflare. Adriana ține foarte mult la fiica ei și speră că va fi în continuare alături de ea, măcar până la majorat.

Adriana Iliescu îi lasă bani fiicei sale în testament

Adriana Iliescu se află la vârsta de 82 de ani, și este considerată ceea mai bătrână mamă din România. Femeia simte că nu mai are mult de trăit, așa că i-a lăsat fiicei sale mai multe bunuri și o sumă de bani după ce nu va mai fi lângă ea. Adriana Iliescu și fiica ei în vârstă de 15 ani, trăiesc modest într-un apartament cu două camere situat în Drumul Taberei, iar veniturile nu depășesc 2500 de lei. Dar și așa, femeia a avut grijă să strângă bani ca să îi asigure un viitor fiicei sale, Eliza Bogdana.

„Eliza va moșteni două apartamente și toată colecția mea de cărti, care vă rog să mă credeți că este impresionantă. Da, i-am pus și ceva bani deoparte ca să poată merge la facultate. Dacă nu mă îmbolnăvesc, sunt convinsă că Dumnezeu mă va ține sănătoasă până în momentul în care Eliza va deveni majoră. După aceea își va putea purta singură de grijă, iar îngerul său păzitor, care îi este și naș, medicul Bogdan Marinescu, o va veghea de aproape”, ne-a declarat Adriana Iliescu.

Banii pe care îi va primi fiica Adrianei Iliescu: cea mai bătrână mamă din România îi lasă o avere fetei înfiate
Banii pe care îi va primi fiica Adrianei Iliescu: cea mai bătrână mamă din România îi lasă o avere fetei înfiate

Adriana Iliescu a făcut fertilizare în vitro

Fosta profesoară universitară de limba română și autoare a mai multor cărți, a devenit mamă abia la vârsta de 66 de ani. Aceasta a făcut fertilizare în vitro la medicul ginecolog Bogdan Marinescu. Pe data de 16 ianuarie 2006, Adriana a născut-o pe Eliza la maternitatea Giulești, o fetiță perfect sănătoasă. După acest eveniment, Adriana Iliescu a devenit cea mai bătrână mamă din lume, un titlu pe care l-a obținut și în Cartea Recordurilor.

La naștere fetița a primit numele de Eliza Bogdana, Bogdana fiind numele surorii sale gemene, care din păcate nu a supraviețuit în pântecul mamei sale. Adriana Iliescu nu are însă un copil biologic, deoarece Eliza a fost făcută cu ovule și spermatozoizi de la donatori. Femeia este doar o mamă purtătoare, dar care totuși o iubește pe Eliza a pe propriul copil.

George Ivașcu, despre apariția lui Carmen Simionescu în serialul Clanul
Urmăriți Impact.ro și pe