Cele mai bune 10 comedii din istoria cinematografiei. Sigur merită să le vezi de mai multe ori

Daria Petrescu / 15.03.2020, 12:00
Cele mai bune 10 comedii din istoria cinematografiei. Sigur merită să le vezi de mai multe ori

Cele mai bune filme de comedie nu se demodează niciodată. Astfel că, pentru un weekend plin de bună dispoziție, vă prezentăm 10 comedii din istoria cinematografiei. Cu siguranță vrei să le revezi.

Lista celor mai bune 10 comedii din istoria cinematografiei

Mr. Bean’s Holiday (2007)

Într-o după amiază ploioasă în Anglia, Mr. Bean este fericit că a luat Premiul întâi la o tombolă organizată la biserica din localitate. A câştigat o excursie în sudul Franţei şi o camera video nou-nouţă. Se va afla la Cannes, în timpul faimosului festival.

Let’s Be Cops (2014)

Este cea mai tare comedie cu poliţişti, doar că… eroii sunt impostori! Doi prieteni la cataramă (Damon Wayans Jr. şi Jake Johnson) se gândesc serios să lase metropola pentru orăşelul de baştină şi, ca să mai uite de probleme, se duc la cea mai tare petrecere cu costume. Îmbrăcaţi în uniforme de poliţişti, cei doi amici devin senzaţia cartierului, dar vor ajunge cât ai clipi din ochi să aibă probleme nu doar cu gansteri în toată regula, ci şi cu detectivi vânduţi mafiei, potrivit life.ro.

The Bounty Hunter (2010)

Milo Boyd (Gerard Butler), un agent de recuperare fără noroc, primeşte în sfârşit misiunea vieţii lui: i se cere nici mai mult nici mai puţin decât să pună mâna pe fosta lui nevastă, reportera Nicole Hurley (Jennifer Aniston), care încerca să scape de închisoare.

Role Models (2008)

Danny şi Wheeler, doi agenţi de vânzări rebeli, trecuţi de 30 de ani, ajung să săvârşească o infracţiune. Sunt arestaţi şi, la proces, judecatorul îi pune să aleagă între a sta după gratii sau a servi 150 de ore în folosul comunităţii prin înscrierea la un program social pentru îndrumarea adolescentţilor cu probleme.

We’re the Millers (2013)

David Clark (Jason Sudeikis) este un mic traficant de droguri care îşi câştigă existenţa vânzând iarbă unor oameni de afaceri şi casnice plictisite, dar niciodată copiilor. Deci, ce ar putea merge rău? Multe.

The Heat (2013)

Melissa McCarthy este Shannon, o poliţistă cu gura spurcată căreia îi sare atât de repede ţandăra, încât nimeni nu vrea să fie partenerul ei pe teren. Asta până când Shannon este nevoită să facă echipă cu o agentă FBI, sofisticata şi aroganta Sarah (Sandra Bullock), pentru a prinde un periculos traficant de droguri.

Taxi (2004)

Belle Williams (interpretată de Queen Latifah) este un as al vitezei. Conducând în trombă pe strazile New York-ului, ea şi-a câştigat reputaţia de cel mai rapid şofer de taxi din oraş. Acesta este, însă, doar o mică parte din adevăratul său vis: să conducă o maşină de curse şi să câştige un raliu.

The Other Guys (2010)

Detectivii Christopher Danson şi P.K. Highsmith (Dwayne Johnson şi Samuel L. Jackson) sunt cei mai răi şi totodată cei mai simpatici poliţişti din cartier. Ei lasă în urmă numai victime. La două birouri în spatele lor stau detectivii Allen Gamble (Will Ferrell) şi Terry Hoitz (Mark Wahlberg). Îi vedeţi în fundalul pozelor cu Danson şi Highsmith, visând cu ochii închişi. Ei nu sunt eroi – ci doar “agenţii de rezervă.”

Bad teacher (2011)

Elizabeth Halsey (Cameron Diaz) este o profesoară pentru care pur şi simplu nu există nota 4. Vorbeşte urât, e fără scrupule şi cam indecentă. Se îmbată, se droghează şi abia aşteaptă să se mărite cu un bărbat bogat, ca să poată să-şi ia adio de la jobul ei din gimnaziu. Când o părăseşte logodnicul, ea îşi pune în gând să-l cucerească pe profesorul suplinitor (Justin Timberlake), care pe lângă că e frumuşel, mai e şi bogat.

The Wedding Crashers (2005)

Indiferent de etnia nuntaşilor – evrei, italieni, irlandezi, chinezi, indieni – echipa plină de carismă şi farmec a celor doi are întotdeauna poveşti de rezervă isteţe pentru oaspeţii curioşi şi devin în mod inevitabil punctul central al fiecărei recepţii, la care rămân fideli „regulilor lor de spart nunţi” care se dovediseră funcţionale, pentru a întâlni şi agăţa femei stârnite chiar de simplul gând la căsătorie.

 

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI