Drama pe care a trăit-o Dana Rogoz la vârsta de 29 de ani. Cuvintele tatălui ei au marcat-o pe viață

Iancu Andreea 12.07.2021, 09:24
Drama pe care a trăit-o Dana Rogoz la vârsta de 29 de ani. Cuvintele tatălui ei au marcat-o pe viață

Dana Rogoz trecea printr-o durere cumplită la vârsta de 29 de ani, după ce tatăl său se stingea în mod fulgerător din viață. Durerea trăită de vedetă a fost una fără margini, iar actrița a trecut cu greu peste momentul extrem de trist. Și pentru că suferința pierderii propriului părinte este una dificil de asimilat, cuvintele tatălui ei, care au marcat-o pe Dana Rogoz, sunt încă vii în mintea vedetei. Aceasta a vorbit recent despre una dintre perioadele extrem de grele prin care a trebuit să treacă în urmă cu șapte ani.

Care sunt cuvintele care au marcat-o pe Dana Rogoz, la vârsta de 29 de ani. Actrița și-a pierdut tatăl în mod neașteptat

În urmă cu șapte ani de zile, Dana Rogoz trecea de la extraz la agonie, după ce vestea că tatăl său a pierdut lupta cu o boală necruțătoare o afecta extrem de tare pe vedetă. Părintele „Abramburicăi” s-a stins în mod fulgerător, după ce a primit un diagnostic total neașteptat, care i-a curmat rapid viața. De curând, Dana Rogoz a povestit cum a trecut prin clipele grele, dar și care au fost cuvintele care au marcat-o pe aceasta la momentul tragediei.

Mulți o cunosc pe fosta vedetă Pro TV drept una dintre cele mai joviale prezențe feminine, însă puțini știu că în spatele zâmbetului său molipsitor se află o tristețe fără margini. Actrița din serialul „La Bloc” își pierdea tatăl în fața diagnosticului de leucemie, la scurt timp după ce vedeta îl aducea pe lume pe primul său născut. Pentru prima oară, Dana Rogoz a vorbit despre intimitatea familiei sale în cadrul unui podcast, unde a mărturisit faptul că tatăl său a reușit să le vorbească copiilor săi de pe patul de spital, în ultimele clipe petrecute pe această lume. Actrița a vorbit despre dialogul purtat cu părintele său și a povestit cu emoție acele momente teribile.

A avut acest timp să ne vorbească înainte de a muri. S-a întâmplat când aveam 29 de ani. (…) Mi-a zis că oamenii nu dispar de tot dacă continui să vorbești despre ei. El a avut leucemie într-o formă acută, foarte, foarte acută, s-a întâmplat fulger, la o săptămână de la diagnostic, a fost ca un accident de mașină, a spus Dana Rogoz în cadrul podcastului „Acasă la Măruță”.

Cuvintele tatălui ei au marcat-o pe Dana Rogoz, la 29 de ani
Dana Rogoz, alături de tatăl său și fiul actriței

Actrița și-a pierdut tatăl într-un mod fulgerător

Nimeni din familia Danei Rogoz nu se aștepta ca Ion Alexandru Rogoz să plece atât de repede dintre noi. Potrivit spuselor actriței, tatăl său era un bărbat pasionat de călătorii, iar vestea că este bolnav a venit pe neașteptate. Acesta a mărturisit la un moment dat că se simte obosit, motiv pentru care a ales să își facă unele analize. La doar o zi după teste, bărbatul primea un diagnostic grav, leucemie, pentru ca la numai o săptămână de la aflarea rezultatelor să se stingă din viață.

De Paște era în Munții Apuseni și a obosit pe un traseu, mi-a zis că o se se oprească să-și facă analizele pe drum, analizele evident n-au ieșit bine, duminică și-a făcut analize, iar sâmbătă următoare a murit, a spus Dana Rogoz în cadrul podcastului.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...