Drama neștiută a actriței Manuela Hărăbor. Ce se întâmplă cu fiul ei

Redacția IMPACT 23.04.2020, 15:39
Drama neștiută a actriței Manuela Hărăbor. Ce se întâmplă cu fiul ei

Actrița Manuela Hărăbor este foarte discretă când vine vorba de viața ei personală, așa că nu foarte mulți știu care este drama prin care trece aceasta. Actrița își crește singură de 22 de ani copilul, care este diagnosticat cu autism. Cum se descurcă Manuela și cum reușește să fie puternică?

Manuela Hărăbor despre experiența de mamă singură: „Andrei m-a transformat în femeia care sunt acum”

Fiul Manulei Hărăbor, Andrei are 29 de de ani și este minunea din viața mamei sale. Actrița din Vlad a rămas însărcinată pe vremea când era studentă în anul trei de actorie și după ce divorțase de primul soț. Manuela povestește că la vremea aceea mii de femei călcau pragul maternităților pentru a face avort, însă ea nu a putut face acest lucru, deoarece își dorea foarte mult acest copil.

manuela harabor, drama nestiuta, actrita
Manuela Hărăbor împreună cu fiul său Andrei diagnosticat cu autism.Sursă foto: Libertatea

Despre fiul său, Maunuela spune că este cel mai important bărbat din viața ei și că are o drăgălășenie și o inocență pe care mulți bărbați de vârsta lui, au pierdut-o deja. Actrița mai spune că este conștientă că va avea alături de ea toată viața un copil de 6-7 ani.

„Andrei m-a transformat în femeia care sunt acum. Am învățat enorm de la el. Nu am cunoscut iubirea până în momentul venirii lui pe lume. Sau, mai exact, până în momentul în care am înțeles că Andrei e altfel decât ceilalți copii. Credeam că știu să iubesc și mai ales că știu să dăruiesc iubire (…) Nimic din ce am reușit să-l învăț nu se compară cu ceea ce mă învață Andrei în fiecare zi. Să iubesc necondiționat. Nepătimaș. În Duh. Să iert din tot sufletul până la uitarea a ceea ce m-a supărat sau rănit”, a declarat Manuela Hărăbor pentru Viva.

Manuela Hărăbor a trecut prin trei căsnicii care s-au încheiat cu un final nefericit. Însă acum, actrița trăiește o nouă poveste de dragoste cu un bărbat care susține că o înțelege. Cei doi au deja împreună un an de relație, dar momentan Manuela preferă să păstreze identitatea acestuia secretă. Cât despre relația dintre bărbatul din viața sa și fiul său, actrița a spus că Andrei i-a acceptat mereu fără probleme partenerii de viață, ba chiar s-a atașat de ei.

Urmăriți Impact.ro și pe