Actriță cunoscută din serialul Casa de Papel, de pe Netflix, infectată cu coronavirus. Care este starea ei de sănătate

Diana Radu 24.03.2020, 17:14
Actriță cunoscută din serialul Casa de Papel, de pe Netflix, infectată cu coronavirus. Care este starea ei de sănătate
Printre vedetele care au fost depistate pozitiv cu coronavirus se numără și o actriță din celebrul serial Casa de Papel, de pe Netflix. Este vorba despre actrița care joacă rolul inspectoarei Raquel Murillo. Fanii au rămas fără cuvinte când au aflat vestea.

Actrița din Casa de Papel care a fost infectată cu coronavirus. Cum se simte?

Itziar Ituño, în vârstă de 45 de ani, cunoscută publicului larg datorită rolului interpretat în serialul Casa de Papel a fost diagnostricată cu COVID-19. Actrița de origine spaniolă le-a împărtășit fanilor diagnosticul său printr-un mesaj însoțit de o fotografie pe Instagram.
casa de papel, actrita, coronavirus
Actrița din Casa de Papel care a fost infectată cu coronavirus. Cum se simte?

În același mesaj actrița din Casa de Papel le-a dezvăluit fanilor că se simte bine, însă că virusul este foarte periculos și contagios pentru persoanele mai slabe. De aceea, Itziar face apel către urmăritorii săi să respecte prevederile și să rămână acasă și să dea dovadă de solidaritate.

Actrița a mai anunțat că 15 zile va sta în carantină și că simptomele au început să apară de vineri după-amiază. Mai exact, vedeta s-a confruntat cu tuse uscată și cu o temperatură crescută a corpului. Drept urmare s-a testat de COVID-19 și așa a aflat că este infectată. Până în momentul de față s-au înregistrat peste 25.000 de cazuri de infectări cu COVID-19 în Spania și peste 803 de morţi.
Din data de 3 aprilie 2020, toate cele 8 episoade ale noului sezon al serialului La Casa de Papel vor fi disponibile pe platforma Netflix. La Casa de Papel: Partea 4′ începe în plin haos: El Profesor crede că Lisabona a fost executată, Rio și Tokyo au aruncat în aer un tanc al armatei și Nairobi se zbate între viață și moarte. Banda trece prin unul dintre cele mai dificile momente, iar apariția unui inamic printre ei va afecta jaful.
Urmăriți Impact.ro și pe