Drama nebănuită a unei concurente de la Vocea României. Ce se întâmplă la 4 ani, de când a fost violată de un celebru designer

Alexandra Andrei 21.09.2020, 19:47

A radiat de fericite pe scena Vocea României, dar tânăra cântăreață ascunde o adevărată dramă! Vorbim despre Ana Maria, care a încântat juriul de la celebra emisiune de la Pro TV cu vocea ei suavă. În spatele fetei se ascunde însă ani de zile de terapie pentru a uita că a fost violată cu sălbăticie de un designer vestit la noi în țară.

Drama nebănuită a unei concurente de la Vocea României

Întâmplarea nefericită prin care a trecut concurenta de la Vocea României a avut loc în urmă cu 4 ani, chiar în ziua de Crăciun. Ana Maria avea 16 ani, era o elevă de nota 10, era olimpică și avea un viitor strălucit în față. Din păcate însă, în noaptea de 25 spre 26 decembrie, a acceptat să fie dusă acasă de un bărbat pe care îl cunoștea din vedere. Era designerul Andrei Silvian Spiridon, școlit la Milano. Acesta i-a spus că nu este bine să ia taxiul, deoarce nu știe în mașina cui se urcă.

Fata a acceptat, însă, pe drum, bărbatul i-a propus să întrețină relații sexuale, însă fata a refuzat cu vehemență. Deloc impresionat de faptul că minora îl implora să o lase să plece, Andrei Silvian Spiridon a dus-o la marginea pădurii, acolo unde a violat-o timp de patru ore. Ajunsă acasă, fata a povestit mamei sale ce s-a întâmplat și, împreună, au mers să depună plângere la poliție.

Concurenta de la Vocea Romaniei, violată de un celebru designer roman
Concurenta de la Vocea Romaniei, violată de un celebru designer roman

Designerul face campanie pentru candidatul PSD la Primăria Bărlad

Bărbatul a fost arestat, însă, în cele din urmă, el nu a mai fost judecat pentru viol, după ce tânăra și-a retras plângerea împotriva monstrului cu chip de om care i-a furat virginitatea.

Fata și-a retras acuzațiile și a primit în schimb 50.000 lei și o mașină Dacia Logan. Designerul, cunoscut în toată țara pentru creațiile sale, a primit trei ani de închisoare pentru privare de libertate însă, surpriză, a fost eliberat la numai câteva luni după încarcerare.

Violatorul este în ărezent implicat până peste cap în campania electorală a candidatului PSD la Primăria Bârlad, Titi Constantinescu. Acesta din urmă este un adevărat baron și are cunoștințe până la vârfușl partidului, fiind prieten chiar cu Marcel Ciolacu, dar la fel de prieten este și cu designerul care în urmă cu patru ani a violat o fată fără apărare.

Ana Maria și-a luat mama și s-a mutat din Bârlad, doar pentru a nu-l mai vedea vreodată pe designer. A fost nevoită să facă ani de terapie pentru a trece cu bine peste drama din noaptea de Crăciun. Anii au trecut, iar fata s-a cufundat în stiu, dar în paralel face li muzică și are șanse să devină foarte cunoscută.

Urmăriți Impact.ro și pe
Alexandra Andrei
Masterandă la Jurnalism, Alexandra activează pe postul de redactor pentru Impact.ro din anul 2020. Noi am remarcat-o pentru calitățile sale timpurii, devenindu-ne colegă încă din perioada...