Drama lui Mirel Rădoi, antrenorul care trebuie să ducă România la Euro 2020. Ce s-a întâmplat în familia lui

Rădulescu Valentin 11.03.2020, 17:26
Drama lui Mirel Rădoi, antrenorul care trebuie să ducă România la Euro 2020. Ce s-a întâmplat în familia lui

Mirel Rădoi, antrenorul care trebuie să ducă România la Euro 2020, a trăit momente dramatice pe timpul turneul final de tineret din vara precedentă. Familia lui cât și el, au avut de suferit după tot ce s-a întâmplat înainte.

Drama lui Mirel Rădoi, antrenorul care trebuie să ducă România la Euro 2o20

Mirel Rădoi, 38 de ani, a trecut prin momente dramatice chiar în apropierea turneului final al Europeanului de Tineret. Ba, mai mult, actualul selecționer al naționalei mari a fost chiar la un pas să renunțe la a participa la turneul care i-a adus, practic, celebritatea ca tehnician, deoarece a trecut prin clipe grele după ce și-a pierdut fratele. Mihai Nicușor Rădoi s-a sinucis, aruncându-se de la etajul patru al unui bloc din Drobeta-Turnu Severin. Acesta se afla în comă după ce a fost preluat de autorități. Dar din păcate s-a stins pe data de 29 martie anul trecut. Mirel a și vorbit despre momentele grele prin care a trecut.

„Au fost momente imediat după drama cu fratele meu în care prima idee a fost să mă opresc, să nu mai continuu, pentru că n-aș fi fost sigur că puteam în continuare să-i motivez pe jucători și n-aș fi vrut să apar în fața lor cu acea durere. Mă gândeam că nu o pot masca. Aș fi vrut doar o perioadă în care să stau liniștit, departe de tot. M-am gândit să nu merg nici la Euro! A fost foarte dificil, teribil chiar, dar momentele alea am încercat să le depășesc tot cu ajutorul lor.Am revăzut meciurile pe care le-am avut în preliminarii și pur și simplu mă uitam la fețele jucătorilor. Câtă fericire emanau și m-am gândit că poate au în continuare nevoie de ajutorul meu și aș fi egoist să mă gândesc doar la mine”, a precizat Mirel Rădoi pentru fanatik.ro

Drama lui Mirel Rădoi, antrenorul care trebuie să ducă România la Euro. Ce s-a întâmplat în familia lui
Drama lui Mirel Rădoi, antrenorul care trebuie să ducă România la Euro. Ce s-a întâmplat în familia lui

De ce a ajuns să facă Mihai Rădoi acest gest

Potrivit apropiaților lui, Mihai ar fi avut niște discuții cu soția lui înainte să se sinucidă. Relația lor începuse să se destrame încet, și s-ar fi aflat în prag de divorț. Acest lucru l-ar fi adus într-un astfel de moment critic. Mihai Rădoi s-a stins din viață la vârsta de 35 de ani, locuia în Drobeta Turnu-Severin din județul Mehedinți.

Evenimentul a avut loc pe data de 11 februarie, 2019. În acel moment Mirel Rădoi nu știa nimic, aflându-se la Cheile Grădiștei. „Nu ştiu nimic. Eu sunt la Cheile Grădiştei. Nu știu nimic. Cine v-a zis? Chiar nu știu, habar nu am”, fusese reacția lui Mirel Rădoi, potrivit evz.ro. Totodată, Mihai a avut multe probleme cu justiția, fiind condamnat la închisoare pentru un an și sașe luni.

Mirel Rădoi este, în acest moment, selecționerul naționalei mari a României. Primul său meci va fi unul cu adevărat decisiv, barajul pentru calificarea la Euro 2020, în deplasare cu Islanda, pe 26 martie. Dacă România învinge, va trebui să mai joace un meci, tot de baraj, pe 31 martie, împotriva învingătoarei dintre Bulgaria și Ungaria, de asemenea în deplasare.

Urmăriți Impact.ro și pe